Rareş Bogdan, critici la adresa colegilor din PNL: „Atac cu înverşunare mizeria traseismului”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, s-a revoltat împotriva colegilor de partid, poziționându-se cu înverșunare împotriva traseismului politic, după ce președintele Klaus Iohannis a adoptat astăzi o poziție similară.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 18:57
Rareş Bogdan, critici la adresa colegilor din PNL: „Atac cu înverşunare mizeria traseismului”

ALEGERI LOCALE 2020. „Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune. Urâta politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Klaus Iohannis critică PNL pentru racolările de primari PSD: „Sunt împotriva traseismului, nu mi-am schimbat părerea” 

 Klaus Iohannis, întrebat despre trecerea unor primari PSD la PNL: Pot să vă spun franc nu văd cu ochi buni aceste racolări/ Traseismul politic e o boală gravă a societăţii româneşti

”Pot să vă spun franc nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic e o boală gravă a societăţii româneşti. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a afirmat Iohannis.

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a susținut vineri că PNL a „transferat” doar în ultima lună peste 30 de primari de la PSD, la care se adaugă „zeci de traseiști” – primari și viceprimari PSD racolați deja.