Rareş Bogdan poate fi adversarul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. PNL negociază cu Nicuşor Dan, dar mai are un candidat SURPRIZĂ

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat la România TV că liberalii poartă negocieri cu Nicuşor Dan pentru a candida din partea PNL la Primăria Capitalei. În cazul unui refuz, există doi candidaţi din PNL care stau în sondaje mai bine decât Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 16:59

Într-un interviu telefonic acordat la România TV, Rareş Bogdan a declarat că liberalii negociază cu Nicuşor Dan pentru a candida din partea PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Dacă Nicuşor Dan va înţelege cât de importantă este câştigarea Primăriei Capitalei, va intra în PNL. Nicuşor Dan sau alege să candideze independent şi va obţine 10 la sută sau va intra în PNL. Lui Dan Barna îi este frică de Nicuşor Dan. Noi i-am oferit lui Nicuşor Dan posibilitatea de a fi candidat al PNL. Nu putem sta la nesfârşit”, a precizat prim vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, la România TV.

Rareş Bogdan susţine că „în cazul în care PNL nu va cădea la un acord cu Nicuşor Dan, atunci se va reorienta şi va alege un candidat din rândul PNL”. Mai mult, liberalii mizează pe sprijinul PMP la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„PNL, chiar şi o candidatură cu USR-PLUS, alături de PMP poate să câştige alegerile împotriva Gabrielei Firea. PNL are consolidat 32 la sută în Capitală. Singura bătălie a nostră este să ridice un candidat pe care-l ridice la scorul partidului şi alături de PMP să câştige alegerile”, a spus Rareş Bogdan.

De asemenea, Rareş Bogdan a dat de înţeles că „există doi oameni care stau mai bine în sondaje decât Vlad Voiculescu. Unul dintre ei deja ocupă o funcţie în stat şi mai este unul care, la fel, are peste Nicuşor Dan”. Surse politice spun că ar fi vorba despre premierul Ludovic Orban şi despre europarlamentul Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la ordonanța de urgenţă legată de alegerile anticipate