Rareş Bogdan, după anunţul lui Iohannis: „UE îţi dă, nu îţi bagă însă şi în traistă”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi dimineaţă, după ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economică post-coronavirus, că România a obţinut fonduri în valoare de 79,9 miliarde de euro.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 06:01
Rareş Bogdan, după anunţul lui Iohannis: „UE îţi dă, nu îţi bagă însă şi în traistă”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a avertizat, după încheierea acordului pentru bani europeni de la Summit-ul UE, că aceşti bani trebuie şi atraşi. Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la finalul summitului UE de la Bruxelles, că România a obținut o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro, bani care vor fi folosiți pentru a reface infrastructura din țară. 

Summitul UE – Liderii europeni au căzut de acord asupra bugetului multianual. „România a obţinut 79,9 miliarde de euro”

„Victorie uriașă marca Klaus Iohannis după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. De acum doar să înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie să facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornită execuția și finalizate. Adica mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi.

UE îți dă, nu îți bagă însă și în traistă. Președintele României s-a luptat pentru ca România să beneficieze de o sumă absolut fantastică, impresionantă de-a dreptul. Acum la TREABĂ! Sunt convins că și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHALL pentru România”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.