Rareş Bogdan e nemulţumit de primarul Capitalei, susţinut de PNL. „Aveam aşteptări mai mari de la Nicuşor Dan”

Rareş Bogdan a fost prezent duminică seara în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, dând o serie de amănunte din viaţa personală şi profesională.

03 iul. 2022, 23:13
Rareş Bogdan e nemulţumit de primarul Capitalei, susţinut de PNL. „Aveam aşteptări mai mari de la Nicuşor Dan”

Rareş Bogdan este nemulţumit de actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, care a fost susţinut chiar de PNL la alegeri. „Aveam aşteptări mai mari de la Nicuşor Dan. Ar trebui să se focuseze. Din păcate a pierdut startul şi să radă complet toate direcţiile, dar a schimbat doar două persoane faţă de administraţia Firea. A greşit pentru că nu a produs o revoluţie totală aşa cum le-a promis bucureştenilor. El guvernează local astăzi cu oamenii Gabrielei Firea şi ai lui Sorin oprescu„, a spus el.

Rareş Bogdan a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre marile sale pasiuni, jurnalismul şi politica. „Nu ştiu dacă îmi vine bine haina de politician. Am pierdut mulţi fani în aceşti trei ani, din cauza unor politicieni slabi. Politica nu m-a făcut mai cunoscut„, a povestit prim-vicepreşedintele PNL.

Altă mare pasiune a lui Rareş Bogdan este golful. „Sunt foarte bun la golf. Dintre politicieni Cătălin Predoiu mai joacă. De asemenea, cred că Victor Ponta probabil că a progresat mult. În schimb, nu am jucat niciodată golf cu Klaus Iohannis. Eu joc golf din 2003, am învăţat la Pianu, în Alba, unde s-a retras regretatul Paul Tomiţă, fostul antrenor al Regelui Mihai. Am jucat golf în Australia, Tunisia, Egipt, în toate ţările europene„, a mai spus europarlamentarul.

Citeşte şi Rareş Bogdan mitraliază propunerile PSD: „Mențineţi cota unică şi nu introduceţi taxe”

Despre relaţia cu PSD, Rareş Bogdan spune că e vorba de un compromis care era necesar. „Suntem la masă cu duşmanul, în sufregerie, la negocieri. Am fost în război cu PSD în ultimii 7 ani, dar uitându-mă la actualul context, la ce se întâmplă, cred că am făcut bine ce am făcut. Trebuia obligatoriu să avem o majoritate care să asigure stabilitate în România„, a mai spus el.

Citeşte şi Mugur Isărescu, pus la zid de Rareș Bogdan, după gafa de comunicare: „M-a lăsat perplex”