Rareş Bogdan face dezvăluiri inedite despre soţia sa, Florina: „Am o soţie frumoasă, bogată şi sportivă. Trebuie să înţelegeţi că este fiică de multimilionari”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost invitatul lui Codin Maticiuc în a treia ediţie a podcastului său şi a făcut o serie de dezvăluiri privind viaţa sa de familie, în special despre soţia sa, cu care are doi copii.

30 dec. 2021, 18:38
Rareş Bogdan face dezvăluiri inedite despre soţia sa, Florina: „Am o soţie frumoasă, bogată şi sportivă. Trebuie să înţelegeţi că este fiică de multimilionari”

Rareş Bogdan a mărturisit că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, dar şi ceasuri scumpe, unul dintre ele fiind primit chiar de la frumoasa sa soţie, fără să precizeze valoarea acestuia.

„Acest ceas l-am primit de la soția mea acum 7-8 ani. Soția mea, trebuie să înțelegeți, că este fiică de multimilionari. Am o soție foarte sportivă și foarte bogată. Și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul PNL a vorbit și de momentul care l-a deranjat cel mai tare în cariera lui de jurnalist.

„Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea. Era vorba de perioada anului 2014, când eram pe o baricadă puternică anti-Ponta, anti-PSD și atunci au apărut atacuri înfiorătoare legate de faptul că am făcut o zi de naștere și o nuntă strict în scop de PR. (…) A fost o nuntă unde au venit oameni foarte importanți într-adevăr. Au criticat rochia de mireasă a soției mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. Soția mea a plâns pentru că i-au zis că a fost kitchoasă rochia”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan: „Mare parte din clasa politică din România are o problemă cu cititul”

Politicianul a mai spus că nu i se pare o problemă ca oamenii care intră în politică să fie bogaţi, mărturisind că acesta este şi cazul lui, mai grav fiind ca aceştia să ajungă politicieni fără a avea o avere prea mare, iar după câţiva ani să acumuleze bogăţii nejustificabile.

„Sărac și cinstit, nu există așa ceva. Trebuie să fie bogat și cinstit sau bogat și mecenat. Aia este ideea pe care trebuie să mergem. Eu am spus atunci când am intrat în politică, am șocat în unele emisiuni. Pentru că am spus, domne, eu nu sunt sărac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau să fiu bogat și cinstit, vreau să fiu un politician care să intru bogat…și am intrat bogat în politică, nu vreau să ies bogat din politică. Bogăția nu constă numai în finanțe bogăția constă și în bagajul educațional și cultural. Mare parte din clasa politică din România are o problemă cu cititul cărților. Nu te poți opri la Trei iezi cucuieți”, a mărturisit Rareș Bogdan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Citeşte şi: Dan Vîlceanu, anunţ de ultimă oră despre PNRR: „Am reuşit să atingem toate jaloanele pe care le aveam de atins până la sfârşitul acestui an”