EXCLUSIV Rareş Bogdan, furibund: „Sincer, de Raed Arafat m-am cam săturat. Cu mine nu se va juca!”

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, se arată indignat de intervenţia de la Spitalul Foișor şi îl somează pe Raed Arafat să se prezinte luni cu un raport detaliat legat de acţiunea de vineri seară.

10 apr. 2021, 20:12
EXCLUSIV Rareş Bogdan, furibund: „Sincer, de Raed Arafat m-am cam săturat. Cu mine nu se va juca!”

Rareş Bogdan i-a convocat şi pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi pe primarul Capitalei Nicuşor Dan şi le reaminteşte acestora că au ajuns la putere prin eforturile din campania electorală ale tuturor partidelor din coaliţie, astfel că nu va accepta ca acţiunile lor să se reflecte asupra modului în care românii percep Partidul Naţional Liberal.

„Inainte de a fi ider politic sunt om si ma gandesc ca acolo, la Foisor, puteau fi bunicii mei, parintii sau copiii. Imaginile au depasit orice limita, eu m-am saturat si tocmai d-asta nu voi participa doar la Biroul Executiv de luni, ci si la coalitie, si voi cere ca Vlad Voiculescu, Raed Arafat si Nicusor Dan sa se prezinte la comisie, pentru ca ei nu au ajuns in pozitiile astea pur si simplu, ci pentru ca toti am facut campanie ca sa-i aducem la putere.

Acesti oameni trebuie sa inteleaga ca empatia si emotiile nu trebuie sa ne paraseasca, suntem oameni. Ceea ce s-a intamplat aseara nu ramane asa, eu vreau raspunsuri. Trebuie sa se prezinte in fata Coalitiei si sa dea raspunsuri. Nu am inteles de ce nu au ajuns salvari, de ce nu erau in curtea pitalului salvari si a trebuit sa fie scosi oamenii la 11 noaptea.

Rareş Bogdan: „Raed Arafat nu e la putere pentru că e Arafat, ci pentru că noi îl ţinem acolo”

Eu am vazut multe, dar aceste imagini nu ma parasesc. Ii inteleg pe toti cei care sunt acum in strada, au tot dreptul sa protesteze. Eu mi-am vazut in ultimul timp de Bruxelles, dar simt ca lucrurile o iau razna.

Sincer, eu m-am cam saturat de domnul Raed Arafat, nimeni nu e de neinlocuit. Nicusor Dan a venit sa conduca Bucurestiul pentru ca PNL si PLUS si-au retras candidatii, asa ca trebuie sa ne explice care a fost comunicarea lui cu Spitalul Foisor. Raed Arafat nu sta la putere pentru ca e Arafat, ci pentru ca noi il tinem la putere, deci trebuie sa vina si sa dea raspunsuri, iar cu mine nu se va juca.

Asa cum am iesit in strada pentru el, asa voi iesi si impotriva sa. Eu ii spun din start ca luni trebuie sa se prezinte cu un raport clar legat de ce s-a intamplat. Eu nu vreau ca PNL sa coboare in ochii alegatorilor din cauza unora care nu isi inteleg menirea. Oamenii au dreptul sa protesteze, dar ii rog sa respecte masurile si sa respecte fortele de ordine, sa incerce sa se protejeze.”, a spus Rareş Bogdan, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: UPDATE Protestatarii din Piaţa Universităţii s-au unit cu cei din Piaţa Victoriei. Oamenii au plecat în marş spre Palatul Cotroceni GALERIE FOTO