Rareş Bogdan identifică primejdia reală: „Pericolul este altul şi se află pe tărâmul psihologiei”

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan avertizează că există un pericol real, chiar dacă PNL se bucură de cea mai mare intenţie de vot din ultimii ani, informează dcnews.ro

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 17:00
Rareş Bogdan identifică primejdia reală: „Pericolul este altul şi se află pe tărâmul psihologiei”

Rareș Bogdan avertizează că încă există un pericol real, chiar dacă partidul liberal se bucură de cea mai mare intenție de vot din ultimii ani: ”Pericolul este altul și se află pe tărâmul psihologiei.

Cetățenii văd cum o mână de miniștri se luptă pentru a astupa găurile făcute de icebergurile pesediste în corabie, aud cum gorniștii socialiști spun, mereu, că liberalii nu fac mai nimic, și se întreabă care-i adevărul. De ce nu descoperă adevărul rapid, lipsit de echivoc, relevant chiar de la prima vedere? Pentru că românii sunt extrem, extrem de obosiți. Pentru că au auzit timp de 30 de ani exact același text: greaua moștenire. Și, din cauza oboselii, a greutăților de zi cu zi, a nedreptăților cu care se confruntă uneori fără șansă, nu mai au timp fizic să discearnă.

Citeşte şi: Anunţul unui lider PNL despre candidatul la Primăria Capitalei. „Rareş Bogdan. 100 la sută”

Nu e vina lor. Dar exact aici sapă PSD. Scopul e limpede: scârbirea. Ca de obicei, demobilizarea, absenteismul la vot sunt aliații taberei din Kiseleff. Au mizat mereu pe ele, chiar și când era limpede că greața alegătorilor era raportată la mizeriile pesediste. Dar în ultima perioadă au adăugat un ingredient: rețelele de socializare”, este de părere europarlamentarul PNL, conform unui articol de opinie publicat pe digi24.ro.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre o confruntare electorală pentru Primăria Capitalei: „O bat şi pe Firea şi pe Rareş la un loc”