Rareş Bogdan îl desfiinţează pe fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației! USR-PLUS crede că oculta mondială lucrează împotriva lui!

Rareș Bogdan vine cu un atac dur la adresa fostului ministru al Sănătăţii. Rareș Bogdan spune că demiterea lui Vlad Voiculescu este o decizie foarte bună, iar faptul că acesta alimentează toate teoriile conspirației, ulterior demiterii, arată că decizia a fost cea corectă.

19 apr. 2021, 11:13
Rareş Bogdan îl desfiinţează pe fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației! USR-PLUS crede că oculta mondială lucrează împotriva lui!

Rareş Bogdan îl desfiinţează pe fostul ministru al Sănătăţii. Europarlamentarul PNL a susţinut că i-a avertizat pe liderii coaliţiei că există o problemă legată de Andreea Moldovan şi de Vlad Voiculescu şi ca asta afectează întreaga coaliţie.

Rareş Bogdan îl desfiinţează pe fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației!

”Le-am spus extrem de clar că este o problemă legat de doamna Moldovan, legat de domnul Voiculescu, le-am spus că deja suferă întreaga coaliție și ne afectează pe toți.

Poziția USR-PLUS a fost că vor avea o discuție cu doamna Moldovan, că îl vor susține pe Vlad Voiculescu, dar vor avea o discuție. A doua zi, imediat a venit acel ordin și nu este normal ca premierul să afle din media despre un Ordin emis în Guvernul său.

Cei de la USR-PLUS ne-au spus că este o campanie împotriva lui Vlad Voiculescu, că oculta mondială, că PNL își folosește influența în presă pentru a-l demoniza pe Vlad. Am căutat și eu să văd unde își folosește

Citeşte şi: Rareș Bogdan a vorbit despre comportamentele „de tip Adrian Năstase” din coaliție: „Ani de zile am criticat acest comportament abuziv, nu e normal ca acum să-l avem chiar unii din noi”. Ce spune europarlamentarul PNL
După ce am văzut interviul lui Vlad Voiculescu de la Digi 24 am înțeles încă o dată, dacă mai era nevoie, că decizia lui Florin Cîțu a fost una corectă și nu se mai putea continua așa. Vlad Voiculescu alimentează toate teoriile conspirației, toate lucrurile împotriva cărora noi am luptat. Este grav ca un fost oficial guvernamental să alimenteze un curent venit din Est și să distrugă toate eforturile Guvernului de a stăvili pandemia.”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat despre ședința coaliției de guvernare programată luni, Rareș Bogdan a declarat că ”nu vă pot spune că va ieși fum după ședința de azi, dar vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor aranja”.

Citeşte şi: Rareş Bogdan şi Mihai Tudose, schimb acid de replici în direct la România TV. „Cum ar fi arătat România condusă de Viorica Dăncilă? Nu sunt adevăratul fiu al Mamei Omida”
 


loading...