Rareș Bogdan îl ironizează pe Bogdan Aurescu, direct de la reședința lui Trump din Florida. Postarea a fost ștearsă rapid de pe Facebook

Rareș Bogdan continuă să îl atace pe ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, transmițându-i un mesaj ironic pe Facebook.

19 mart. 2023, 21:17
Rareș Bogdan îl ironizează pe Bogdan Aurescu, direct de la reședința lui Trump din Florida. Postarea a fost ștearsă rapid de pe Facebook
Rareș Bogdan continuă ironiile la adresa ministrului de externe

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, continuă atacurile la adresa ministrului de afaceri externe, Bogdan Aurescu. Aflat în Statele Unite pentru cina anuală de Ziua Lincoln, la care a participat și Donald Trump, i-a transmis ministrului, într-o postare pe Facebook, un mesaj ironic.

Reacția europarlametarului vine după ce Aurescu l-a comparat pe acesta cu publicația rusă Sputnik.

Citește și: Sebastian Burduja, președintele PNL sector 1, este ”sceptic” în privința susținerii liberalilor pentru Nicușor Dan: ”Nu a livrat pentru București”

„Salutări de la… «Kremlin»… special pentru ministrul care nu e PNL”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Rareș Bogdan a participat la cina anuală de Ziua Lincoln, evenimentul fiind organizat de Partidul Republican la Mar-a-Lago Club, deținut de Donald Trump, care a fost și el prezent.

A doua zi de dimineață, europarlamentarul a editat postarea.

„Voi ce părere aveți? Ce se întâmplă marți în SUA? Da sau nu?”, referindu-se la faptul că Donald Trump a spus că se așteaptă să fie aresta săptămâna viitoare.

Citește și: Ce soluție vede Marcel Ciolacu pentru reducerea prețurilor alimentelor

Cu o săptămână în urmă, europarlamentarul a declarat că nu el sau PNL a decis ca Bogdan Aurescu să ocupe funcția de  inistru de externe și că, dacă ar fi după el, nu l-ar păstra în funcție.

Aurescu în schimb a declarat pentru libertatea.ro că „nu îl interesează părerile lui Rareș Bogdan”.