Rareş Bogdan: În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur, chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi

"Peste trei ani nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni şi vom putea vorbi despre realizările unui guvern, coaliţii, PNL", susţine liderul PNL.

26 iul. 2021, 19:28
Rareş Bogdan: În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur, chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi

Prim vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Rareş Bogdan a afirmat, luni seară, că în politică este altfel decât în business sau în presă şi nu se poate „de unul singur”. „(…) chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poţi decât într-o echipă”, a susţinut el.

„În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poţi decât într-o echipă. Acum vorbim despre echipă, de oameni cu viziuni, vorbim despre oameni pe care în campaniile electorale în 2019, 2020, i-am dat drept exemplu, Boc, Flutur, exemple de succes ale unor primari care au schimbat faţa unor oraşe sau judeţe. Peste trei ani, în campania electorală 2024, vom putea folosi şi echipa Vergil Chiţac – Mihai Lupu ca exemplu de a schimba faţa unui oraş sau a unui judeţ”, a declarat Rareş Bogdan, la conferinţa de alegeri a PNL Constanţa.

El a afirmat că peste trei ani liberalii nu pot arăta cu degetul spre nimeni şi vor putea vorbi despre realizările unui guvern care schimbă viaţa românilor.

Alegeri PNL Bucureşti. Rareş Bogdan îl susţine pe Ciucu: „Nu vă temeţi! Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”

„Peste trei ani nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni şi vom putea vorbi despre realizările unui guvern, coaliţii, PNL, care schimbă viaţa românilor. Vom merge cu ceea ce am făcut, cu proiectele noastre, investiţii, reformele atât de aşteptate de români. Întrebat de jurnalişti de ce m-am alăturat lui Cîţu, pentru că ştiu ce se întâmplă la nivelul european, ştiu ce înseamnă un premier vizionar economic, un finanţist care înţelege jocul internaţional şi întelege că baza PNL şi a unei guvernări de succes este una parteneriat de succes cu primarii”, a transmis Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan dă de pământ cu Cristian Ghinea. „Dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie”

El a susţinut că această ţară nu o pot reforma decât liberalii. Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, i-a transmis recent lui Ludovic Orban să înceteze să ducă o „campanie murdară” şi consideră că afirmaţiile liderului liberalilor trebuiau ţinute în interiorul partidului. „S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”, a adăugat eurodeputatul PNL.