Rareș Bogdan, ironie la adresa lui Dacian Cioloș. „E într-o spirală cu PSD și AUR”. Anunţ disperat: „Mărim pensiile cu 7%!”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, n-a ratat ocazia de al ironiza pe Dacian Cioloş, co-preşedintele USR PLUS, care a recunoscut recent că a participat la un eveniment al MISA.

30 sept. 2021, 21:30
Rareș Bogdan, ironie la adresa lui Dacian Cioloș. „E într-o spirală cu PSD și AUR”. Anunţ disperat: „Mărim pensiile cu 7%!”
Rareş Bogdan şi Dacian Cioloş

Rareș Bogdan, ironie la adresa lui Dacian Cioloș. Prim-vicepreședintele PNL a declarat că PNL „ar avea nevoie de încă 57 de voturi de la USR PLUS sau din altă parte” la moțiunea de cenzură pentru ca guvernul lui Florin Cîțu să nu cadă!

Rareș Bogdan, ironie la adresa lui Dacian Cioloș

Liberalul a criticat USR PLUS pentru că vrea să voteze moțiunea de cenzură alături de PSD și AUR și a spus la Antena 3 că „Dacian Cioloș, care a luptat împotriva populiștilor și socialiștilor, e într-o spirală cu PSD și AUR”, aluzia la legătura liderului USR PLUS cu mişcarea lui Gregorian Bivolaru.

Dacian Cioloş recunoaşte: „Da, am participat la o spirală MISA, la mare. Chiar nu îmi pare rău”

Întrebat de unde va face rost PNL de cele 57 de voturi, având în vedere că USR PLUS a refuzat orice colaborare cu Florin Cîțu, Rareș Bogdan a spus că „după încheierea campaniei interne, lucrurile se vor schimba, retorica domnilor Barna, Cioloș, Drulă, Năsui se va schimba. Veți vedea. Sperăm că cei de la USR PLUS își vor da seama de ridicolul în care se află”. „Nu renunțăm la Florin Cîțu, credem că e cea mai potrivită persoană pentru a conduce guvernul”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL. Întrebat dacă vrea să fie premier, Rareș Bogdan a spus: „Nu, îmi văd lungul nasului, azi premier este Florin Cîțu!”.

Rareș Bogdan a mai anunţat că Guvernul ia în calcul creșterea pensiilor cu 7% de la 1 ianuarie 2022!