Rareş Bogdan şi-a botezat fetiţa. Invitaţi de seamă la petrecerea europarlamentarului PNL FOTO

Momente emoționate pentru Rareș Bogdan și soția acestuia. Europarlamentarul liberal şi-a botezat sâmbătă fetița. Klaus Iohannis, dar și alți invitați de seamă urmează să ajungă la Cluj, pentru fericitul eveniment. 

RomaniaTV.net
07 sept. 2019, 13:52

Rareş Bogdan trece sâmbătă prim momente inedite, după ce europarlamentarul şi-a botezat fetiţa. La petrecerea de după slujba la biserică ar trebui să participe invitaţi de seamă din lumea politică şi nu numai. 

„Am așteptat acest moment deoarece Mihai avea nevoie de surioară și noi ne-am dorit baietel și fetiță. Acum nu e bătălie politică este pentru suflet, pentru a da familiei mai mult timp și în țară asta fiecare familie are nevoie de liniște. Mă bucur că e biserică imbol, Mihai a fost botezat la o biserica simbol din Cluj, prima biserică ortodoxă, aici este biserica catolică. Înţelgerea noastră a fost ca băieții să fie ortodocși, fetele la catolici, Dumnezeu ne-a ajutat”, a declarat Rareş Bogdan la fericitul eveniment.

După botez, europarlamentarul s-a arătat vizibil emoţionat.

„A fost emoționant și frumos în creștinarea oricărui nou născut e emoționantă, slujba. Dacă crezi în Europa creștină, ca singura care te poate călăuzi este bunul Dumnezeu, cu siguranță ești emoționat”, a mai spus Rareş Bogdan.

De asemenea acesta a anunţat că Iohannis nu va participa la botez deoarece este plecat la Galaţi. Cu toate acestea, alte nume de seamă vor veni la petrecerea din Cluj a europarlamentarului PNL.

„Nu vine, a fost o zi tristă pentru România şi a trebuit să fie la Galaţi”, a spys europarlamentarul despre Iohannis.