Rareş Bogdan lămureşte misterul pozei în care pare INTIM cu Daciana Sârbu: „I-am spus…”

Miercuri, a doua zi după prima dezbatere Victor Ponta - Klaus Iohannis, pe Internet a circulat o fotografie în care Rareş Bogdan şi soţia premierului, Daciana Sârbu, apar într-o postură care îi face să pară destul de intimi. Jurnalistul a ţinut să lămurească misterul imaginii în care pare că o sărută pe obraz pe Daciana Sârbu.

12 nov. 2014, 16:56
Rareş Bogdan lămureşte misterul pozei în care pare INTIM cu Daciana Sârbu: „I-am spus…”

Rareş Bogda a ţinut să risipească orice urmă de bănuială privind o apropiere între el şi Victor Ponta sau Daciana Sârbu, după ce a fost fotografiat într-o postură în care părea destul de apropiat de soţia premierului.

„Doamnelor si Domnilor, legat de poza care circula pe facebook…am vazut si eu ca m-au fotografiat chiar atunci…. Nu e nici un pupat! I-am spus ceva la ureche D-nei Daciana Sarbu, mai exact sa nu il mai lase pe sotul ei, care e Premier al Romaniei totusi, sa poarte vestuta la costum, pentru ca e o chestiune ce tine de alte vremuri. E usor desuet. Simplu. Asta i-am spus. Eu tin ca romanii, oricare ar fi ei, sa arate macar ca politicienii italieni, daca nu ca cei britanici. D-na Sarbu mi-a raspuns ca stie si mi-a explicat si de ce poarta vestuta sotul ei. Am inteles.
Eu le atrag atentia invitatilor, inainte de a intra in direct, indiferent de culoarea lor politica, inclusiv sa isi aranjeze nodul la cravata! Iar multora le dau sacouri sau camasi sau si una si alta, pentru ca nu permit nimanui sa apara la „Jocuri de putere” ca de pe strada, club sau teren de sport!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Reacţia sa vine în aceeaşi zi în care a subliniat în repetate rânduri că nu a avut nicio intenţie să-l favorizeze pe Victor Ponta în dezbaterea cu Klaus Iohannis, în care candidatul ACL la preşedinţie a fost clar devansat de Victor Ponta. Rareş Bogdan a subliniat clar că poziţia sa este una „anti Ponta” şi că l-a votat şi îl va vota pe Klaus Iohannis, dar a admis că favoritul său a avut o prestaţie mult sub aşteptări în confruntarea cu premierul.