Rareş Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu după ce liderului PSD i s-a făcut rău duminică

Rareş Bogdan şi Victor Ponta au reacţionat după ce lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău duminică.

RomaniaTV.net
10 mai 2020, 18:33
Rareş Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu după ce liderului PSD i s-a făcut rău duminică

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintel PNL, a lăsat la o parte adversitatea politică și i-a urat multă sănătate liderului PSD Marcel Ciolacu după ce acesta a leșinat în timpul unei conferințe de presă.

„Înainte de orice, pentru că eu sunt un creştin, indiferent dacă ne certăm sau ne batem cu domnul Ciolacu în spaţiul politic, vreau să îi urez foarte multă sănătate. Să-i dea Dumnezeu sănătatea să treacă peste acest moment. Una este bătălia politică de idei şi una este sănătatea omului”, a spus Rareş Bogdan.

Prima reacţie a lui Marcel Ciolacu, după ce a părăsit spitalul. Ce mesaj a transmis liderul PSD 

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat şi el, duminică seara, că îi urează sănătate lui Marcel Ciolacu, după episodul de leșin din timpul conferinței de presă.

„Nu am vorbit cu domnul Ciolacu, ci cu cei din jurul său. Să conduci PSD, e treabă grea. Ai foarte multe de făcut, mulți nemulțumiți. Politica e o cursă de maraton. Sper sincer să fie sănătos. Cu sigurnață, atacurile politice te consumă.

În același timp, îl văd pe domnul Orban că nu are nici o problemă. Nu am văzut nici un premier așa relaxat în vremuri așa de grele”, a declarat Victor Ponta.