Rareş Bogdan, despre Tăriceanu: „Nu are ce să caute în PNL un om care a fost, practic, umăr la umăr cu Liviu Dragnea”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a făcut declaraţii cu privire la o eventuală revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, informează dcnews.ro.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 12:00
Rareş Bogdan, despre Tăriceanu: „Nu are ce să caute în PNL un om care a fost, practic, umăr la umăr cu Liviu Dragnea”

„Nu sunt un susţinător al traseismului. Consider că ar trebui stopat. În cazul domnului Tăriceanu în mod special, chiar dacă domnia sa a avut o istorie în PNL, tumultoasă e drept, dar şi cu realizări şi cu lucruri mai puţin plăcute. În schimb ce a făcut domnia sa, transformarea din ultimii trei ani de zile când s-a poziţionat alături de Liviu Dragnea împotriva statului de drept, împotriva democraţiei, împotriva presei libere, când a afectat grav imaginea României în Europa ar trebui sancţionat”, spune Rareş Bogdan.

„Domnul Tăriceanu nu are ce să caute într-un partid care a avut de suferit, care a fost permanent alături de oamenii din stradă, alături de preşedintele României, alături de partea bună, democratică, a societăţii româneşti. Nu are ce să caute un om care a fost, practic, umăr la umăr cu Liviu Dragnea”, mai spune Rareş Bogdan, citat de dcnews.ro.

 

Citeşte şi: Rareş Bogdan, atac devastator la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu. De ce îl consideră „mai periculos ca Liviu Dragnea”