Rareş Bogdan o face praf pe Raluca Turcan: „S-a descalificat ca lider PNL. E inadmisibil!” / Raluca Turcan: „Rareş are pusee de megalomanie”

Prim-vicepreședinte PNL Rareş Bogdan a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor.

26 nov. 2021, 09:51
Rareş Bogdan o face praf pe Raluca Turcan: „S-a descalificat ca lider PNL. E inadmisibil!” / Raluca Turcan: „Rareş are pusee de megalomanie”

Rareș Bogdan spune că ieșirea Ralucăi Turcan, în care a declarat că în conturile Ministerului Muncii nu sunt bani pentru pensii, a deranjat mai mulţi lideri liberali şi că fostul ministru a dat dovadă de iresponsabilitate politică.

„Sunt absolut convins că dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din guvern, la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor și nu cred că un lider politic care nu înțelege momentele complicate prin care trece un partid… Să nu credeți că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare. Vă asigur că nu. Eu nu voi critica colegii mei în spațiul public, am să-i spun Ralucăi ce am de spus în cadrul biroului PNL”, a afirmat Rareș Bogdan, joi seara, la Digi 24.

Gabriela Firea, despre Ministerul Familiei, pe care îl va conduce în Guvernul Ciucă: „Nu va fi doar un minister care va da vouchere”
„E o iresponsabilitate totală și o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat, înainte cu o zi ca colegii mei, cei opt miniștri, să treacă prin furcile caudine ale comisiilor parlamentare. Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură și cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a mai spus Rareș Bogdan.

Acesta a precizat că va propune o sancțiune pentru Raluca Turcan „pentru că ne-a creat prejudicii de imagine”. Sancțiunea va fi una pe linie de partid, statutară.

„Faptul că a afirmat un ministru al Muncii, indiferent cum s-ar numi el, că Florin Cîțu sau premierul României, indiferent de nume, a dispus mutarea unor bani de la alocațiile pentru copii la plata pensiilor mi s-a părut o chestiune ireală. Ori doamna Turcan nu a înțeles ce portofoliu a ocupat, ori pur și simplu din cauza supărării că nu a mai intrat în noul Cabinet, supărarea i-a acoperit rațiunea”, a mai spus Rareș Bogdan.

Raluca Turcan: „Rareş are pusee de megalomanie, vorbeşte despre el la persoana a treia”

În replică, Turcan susține că Rareș Bogdan are pusee de megalomanie și vorbește despre el la persoana a treia, dar a făcut un pas în spate când a fost întrebată dacă încă mai susţine că Florin Cîţu ar trebui să demisioneze de la conducerea PNL.

”Cum să vă zic: Rareș are pusee de megalomanie și deseori vorbește despre el la persoana a treia și cred că orice specialist ar putea confirma faptul că suferă de megalomanie.

Românii aşteaptă rezultate, sunt atât de sătui de replici tăioase, de planuri conspirative. Avem un Guvern, avem un premier foarte serios şi responsabil şi cred că e timp acum să oferim rezultate”, a spus Raluca Turcan.

Citeşte şi: Florin Cîţu spune că prin PNRR s-a asigurat că reformele vor fi făcute de orice guvern ar veni la putere şi că a lăsat un buget pentru 2022 cu un deficit de 5,8%