Rareş Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare. Ce candidaţi mai sunt pe lista liberalilor

Jurnalistul Rareș Bogdan va deschide lista candidaţilor PNL la europarlamentare. "Am decis să intru în arenenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă", a declarat Rareş Bogdan pentru G4Media.ro. Lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost validată joi, Rareş Bogdan fiind urmat de Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean.

RomaniaTV.net
14 mart. 2019, 11:41
Rareş Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare. Ce candidaţi mai sunt pe lista liberalilor

Biroului Executiv al PNL a stabilit, joi, lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru sunt candidaţii cu care liberalii vor merge la alegerile europarlamentare. 

După ce lista candidaţilor la europarlamentare a fost stabilită de BEx, aceasta va fi validată de Biroul Politic Naţional al partidului, care se va desfăşura tot joi la Parlament.

Sondaj PNL pentru europarlamentare. PSD, sub 25% şi depăşit de PNL. Ce scoruri ar obţine Alianţa USR-PLUS

Rareş Bogdan a mai spus că intră în PNL ca simplu membru. „Le voi demonstra în următoarele 65 de zile dacă merit sau nu să aibă încredere în mine pentru mai mult decât un simplu membru de partid”. 

„Nu voi amesteca însă politica cu presa. Am făcut tot ce mi-a stat în putință din societatea civilă și din presă pentru a bloca acapararea României de către PSD și ALDE. Voi face acum tot ce-mi stă în putință pentru a-i reprezenta cu cinste pe români și pentru a crea un front comun și total anti-PSD. Cred într-o unitate a opoziției imediat după europarlamentare”, a mia spus Rareş Bogdan pentru G4Media.ro.