Rareş Bogdan regretă plecarea lui Constantin Ionescu la Pro România: E un moment al unităţii, nu al dezbinării

Rareş Bogdan regretă plecarea lui Constantin Ionescu, unul dintre membrii marcanţi ai liberalilor buzoieni, în echipa PRO România. Fost preşedinte al PNL Buzău şi candidat la Primăria Municipiului Buzău, validat anul trecut în Comitetul Executiv al liberalilor de la Bucureşti, „Bebe" Ionescu a hotărât să se alăture formaţiunii conduse de Felix Rache. 

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 15:48
Rareş Bogdan regretă plecarea lui Constantin Ionescu la Pro România: E un moment al unităţii, nu al dezbinării

„Îmi pare rău când pleacă orice om din partid. E un moment al unităţii, nu al dezbinării. Îi rog pe toţi de la Buzău să înţeleagă extrem de clar că duşmanul nostru şi al românilor de bună credinţă este PSD! Fără compromisuri cu PSD, fără înţelegeri şi fără înţelegeri cu groparii roşii ai României. Război total cu clica lui Ciolacu, Şerban Nicolae şi Nicolicea”, a declarat Rareş Bogdan, pentru Agora Buzău.

Presedintele PNL Buzău, Constantin Bebe Ionescu, a trecut la PRO România. Bebe Ionescu era și candidatul desemnat de PNL Buzău pentru a ocupa fotoliul de primar în reședința de județ. Deci, PNL își pierde și presedintele și candidatul pentru primăria din Buzău. 

Constantin Ionescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că „mare parte din liberalii buzoieni vor pleca din partid datorită opoziţiei distructive a preşedintelui PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu”.

„Am făcut parte, timp de 12 ani, dintr-o echipă (a liberalilor buzoieni) în slujba căreia mi-am pus întreaga energie și experiență în administrație, în speranța că vom putea oferi la un moment dat buzoienilor o alternativă decentă la … cel mai detestat partid de pe eșichierul politic românesc actual.

Din păcate, eforturile mele – dar și ale altor colegi – s-au izbit constant de opoziția distructivă a așa-zisului lider Cristi Romanescu care, prin înțelegerile sale subterane cu PSD, a reușit să anihileze toate eforturile noastre de a performa, de a veni mai aproape de nevoile buzoienilor, menținând organizația la un nivel mult sub potențialul său real, dar controlabil așa cum și-a dorit.
De astazi sunt Pro Buzău!”, a anunţat Constantin Ionescu.