Rareş Bogdan s-a apucat de crescut găini la Bucureşti: „Avem nişte găini roşii care fac 10-12 ouă”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a dezvăluit că și-a cumpărat găini la casa din București şi merge împreună cu copiii săi să adune ouăle, atunci când nu este plecat la Bruxelles sau Strasbourg.

26 dec. 2022, 20:58
Rareş Bogdan s-a apucat de crescut găini la Bucureşti: „Avem nişte găini roşii care fac 10-12 ouă”

Rareş Bogdan a povestit că, atunci când nu este alături de copii, find plecat la Bruxelles, la Parlamentul European, îi sună pentru a le aminti să meargă să strângă ouăle.

„Mi-am cumpărat găini. La București am 22 de găini. Eu cu Jacqueline avem niște găini roșii care fac 10- 12 ouă. Cât sunt eu mergem să adunăm ouăle. Dacă sunt la Bruxelles, la Strasbourg, plecat, sun și Jacqueline merge când vine de la grădiniță, cu Mihai, să ia ouăle din cuibar”, a povestit Rareș Bogdan.

În cadrul interviului, prim-vicepreședintele PNL a povestit cum petrece în fiecare an Crăciunul împreună cu familia, la Cluj. De asemenea, Rareș Bogdan a povestit la Antena 3 și câteva întâmplări din copilărie.

„Sărbătorile nu le concepem în altă parte decât la Cluj. De Crăciun, ne trezim, mergem la biserică, apoi vine fratele ei (soției), acesta este obiceiul. Servim micul dejun mai târziu și apoi în seara zilei de 25 mergem la socrii mei, la părinții Florinei, unde copiii sunt foarte fericiți. Mă bucur că am părinții care trăiesc, sunt sănătoși, ne așteaptă și îmi aduc aminte de fiecare dată de momentele copilăriei mai ales când mă duc în casa copilăriei.

Îmi aduc aminte cum bunicul meu încălzea o cărămidă și o punea într-un pled pe care mi-l dădea să mă încălzească atunci când veneam de la patinoar„, a spus Rareș Bogdan.

Citeşte şi: Războiul pe averea lui Adrian Păunescu continuă. Fiica nelegitimă a poetului se destăinuie: „Fraţii mei nu vor să rezolvăm problema. Nu doresc nimănui ce mi se întâmplă mie”