Rareş Bogdan s-a dezlănţuit la adresa miniştrilor liberali, în frunte cu Virgil Popescu: „V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi. La ce porcării faci, băi, nea Virgile!”

Primvicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a transmis un mesaj extrem de dur conducerii liberale şi, în special, membrilor cabinetului Ciucă, pe care spune că i-ar fi "călcat în picioare", dacă ar mai activat încă în televiziune.

08 feb. 2023, 16:54
Rareş Bogdan s-a dezlănţuit la adresa miniştrilor liberali, în frunte cu Virgil Popescu: „V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi. La ce porcării faci, băi, nea Virgile!”

Rareş Bogdan s-a referit, în primul rând, la ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre care spune că, într-adevăr, a luat şi decizii proaste, dar pe care îl acuză, de fapt, că nu se laudă cu măsurile bune pe care le-a luat în mandatul pe care îl are, încă, în executivul Ciucă.

„Le spun colegilor mei de partid, miniştri în special, colegilor mei din conducerea PNL.

Băi oameni buni, bucuraţi-vă, faceţi rugăciuni, ridicaţi Slavă lui Dumnezeu că nu mai sunt seara de la ora 21.00 pentru că v-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi pentru prostia asta, pentru asta, pentru asta.

La ce porcării faci băi, nea Virgile. Aşa cum ştiţi să nu faceţi lucruri bune. Pentru că Virgil ăsta a făcut şi lucruri legate de conexiunile noastre şi de drumul nostru spre independenţă energetică, dar nu a vorbit niciodată despre ele.

Şi i-am zis: băi, tu de ce nu vorbeşti şi despre lucrurile astea, să ştie lumea că ai reuşit conexiunile pe gaz lichefiat, că ai reuşit să negociezi pe cele două magistrale. Băi, tu de astea nu ştii să vorbeşti? Numai de faptul că au crescut preţurile?”, a transmis Rareş Bogdan, într-un interviu.

Citeşte şi: Rotativa guvernamentală între PNL și PSD ar putea fi amânată. Marcel Ciolacu riscă să nu preia funcția de premier în luna mai

Reacţia din partea PNL la declaraţiile lui Rareş Bogdan a venit prin vocea colegului Virgil Guran, care a declarat, la Antena 3, că, în realitate, Rareş Bogdan se referea la faptul că unii miniştri de la PNL nu ştiu să comunice atunci când fac lucruri bune.

„Vreau să specific ceva: că se referea la Virgil. Şi eu sunt Virgil, deci nu se referea la mine. Se putea înţelege şi lucrul ăsta. Rareş este un tip care spune în momentul acela ce gândeşte, cum gândeşte, este liberal. Liberalii aşa sunt, aşa vorbesc, sunt mai spumoşi uneori, sunt convins că el este apropiat şi este un om de partid, ţine la partid.

Probabil, a spus-o la supărare, în sensul că uneori, unii miniştri de-ai noştri care fac lucruri bune, nu ştiu să iasă să comunice aceste lucruri bune. Şi cred că o spune în sensul în care miniştrii de la PSD nu fac cu nimic mai mult bine decât ai noştri, dar ştiu să vină să se laude chiar şi cu realizările colegilor de la PNL. Asta este supărarea lui Rareş”, a precizat Virgil Guran.

Citeşte şi: Gabriela Firea, un nou atac la Nicușor Dan: ”Bucureștiul rămâne capitala europeană a riscului seismic”