Rareş Bogdan şi-a ales favoritul pentru preşedinţia PNL: „E un liant între conservatorism şi progresism, un pro-occidental convins”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan şi-a ales deja tabăra din care va face parte la alegerile interne de la Congresul liberal, aceasta fiind cea a premierului Florin Cîţu.

31 mai 2021, 23:47
Rareş Bogdan şi-a ales favoritul pentru preşedinţia PNL: „E un liant între conservatorism şi progresism, un pro-occidental convins”

Rareş Bogdan a explicat şi care sunt raţiunile pentru care a ajuns să-l susţină pe actualul premier pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal.

„Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism”, a declarat Bogdan pentru B1 TV, luni seara.

În opinia lui Bogdan, Cîțu nu va deschide ușa foștilor membri ai PSD sau ALDE, dacă va fi președinte al PNL.

Rareş Bogdan: „Florin Cîţu este soluţia pentru PNL şi pentru România”

Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise care nu merge pe „e bine și așa” sau pe „spălarea” unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că „o mână spală pe alta” și „amândouă spală fața””, a mai declarat Bogdan.

Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, nu este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie”, a mai punctat oficialul PNL.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, la inaugurarea Centrului Euro-Atlantic pentru Rezilienţă din Bucureşti: „Provocările şi ameninţările se diversifică” VIDEO


loading...
Partenerii noștri