Rareş Bogdan spune ce ar face dacă Iohannis i-ar cere să candideze la Primăria Capitalei

Europarlamentarul liberal a discutat despre posibilitatea ca preşedintele să-l convingă să fie oponentul Gabrielei Firea.

RomaniaTV.net
18 ian. 2020, 11:06
Rareş Bogdan spune ce ar face dacă Iohannis i-ar cere să candideze la Primăria Capitalei

Rareş Bogdan a fost prezent într-o emisiune la Digi24, care va fi difuzată duminică şi, printre alte subiecte, a răspuns şi întrebării moderatorului cu privire la posibilitatea ca preşedintele Iohannis să-l convingă să fie candidatul PNL pentru postul de primar al Bucureştiului. Europarlamentarul liberal a negat în repetate rânduri că ar fi interesat de o astfel de candidatură, dar admite că dacă preşedintele i-ar cere-o ar fi pus într-o situaţie delicată.

Moderator: „Dacă v-ar cere Iohannis să candidați la primăria Capitalei, ce ați face?”

Rare; Bogdan: „Sper să nu-mi ceară. Aș sta de vorba cu el, i-aș spune proiecția viitorilor ani, cum o văd eu, iar el e o persoană echilibrată și înțeleaptă, care sunt convins că va înțelege lucruri și nu impune nimănui nimic. Va asculta argumentele mele. E singurul om care mă poate pune în situația de a trebui să discut acest subiect. Altcineva nu poate. Dacă președintele Iohannis ar considera că trebuie să avem o discuție pe subiectul Capitalei, aș fi pus într-o situație complicată.”