Rareș Bogdan, un nou atac virulent la adresa premierului Marcel Ciolacu! ”Când n-ai argumente apelezi la jigniri”

Războiul declarațiilor dintre Rareș Bogdan și premierul Marcel Ciolacu continuă! Europarlamentarul liberal a lansat un nou atac virulent la adresa premierului.

21 nov. 2023, 18:51
Rareș Bogdan, un nou atac virulent la adresa premierului Marcel Ciolacu! ”Când n-ai argumente apelezi la jigniri”
Rareș Bogdan, un nou atac virulent la adresa premierului Marcel Ciolacu!

Rareș Bogdan, un nou atac virulent la adresa premierului Marcel Ciolacu! Rareș Bogdan a subliniat marți că nu există motive pentru o reconciliere între el și premierul Marcel Ciolacu, dar că este obligat să colaboreze cu acesta.

Citește și Rareș Bogdan continuă războiul declarațiilor cu Marcel Ciolacu: ”S-a înscris Ciolacu în PNL? Nu-mi poate interzice participarea la ședințele coaliției”

Rareș Bogdan, un nou atac virulent la adresa premierului Marcel Ciolacu!

După ce premierul l-a acuzat pe europarlamentar de mitocănie, pentru că „dinamitează” o coaliție „numai cu știri false”, și a declarat că nu mai vrea să se întâlnească cu acesta în ședințele coaliției de guvernare, Rareș Bogdan a transmis marți că limba română este extrem de bogată, iar argumentele ar trebui să primeze în detrimentul jignirilor.

Liberalul a ținut să precizeze că atunci când lipsesc argumentele și nu dispui de un vocabular suficient de bogat pentru a exprima în întregime frumusețea limbii române, se recurge la jigniri.

„Eu nu am făcut referire la calitățile lui Romașcanu, sau la mintea lui, sau la cât de bun sau prost ministru al Culturii a fost. N-am făcut referire nici la Tudose pentru că nu e treaba mea nici să jignesc. Nici primului ministru să-i spun vreun apelativ. Limba română este extrem de bogată și argumentele trebuie să primeze, nu jignirile.

Atunci când nu mai ai argumente și nu ai un vocabular suficient de bogat pentru a folosi limba română în deplinătatea frumuseții ei, atunci apelezi doar la jigniri”, a declarat Rareș Bogdan.

În urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu a spus că vrea ca de acum încolo discuțiile să fie la nivel restrâns, doar cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, secretarii generali și vicepremierii, fără participarea prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan.

„Fiindcă am ședință cu Ciucă, vom face aceste ședințe până ne aliniem cu toții într-un fair play, într-un gentlemen’s agreement, o să fac cu Nicolae Ciucă, cu secretarii generali, cei doi vicepremieri, discutăm toate problemele, ne întoarcem fiecare la partidul lui și luăm hotărâri. Eu nu mai vreau să fac o coaliție lărgită cu niște domni sau doamne care, după ce se termină coaliția și ajungem la concluzii, ieșim și dinamităm din interior o coaliție”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și Marcel Ciolacu îl distruge pe Rareş Bogdan după ce acesta a amenințat cu ruperea coaliției: „Nu cred că este un om prost, înseamnă că este iresponsabil şi mitocan”