Rareş Mănescu, bun de plata. Şefa de personal de la Primăria Sectorului 6 a fost angajată ilegal

Primarul Rareş Mănescu e bun de plată. Asta au stabilit funcţionarii Curţii de Conturi după ce au constatat că şefa de personal din primăria Sectorului 6 a fost angajată ilegal. Mănescu trebuie acum să returneze toţi banii încasaţi de Sabina Deca: peste 180.000 de lei. Numai că pe angajata respectivă, am găsit-o tot în biroul de director de la primărie.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 12:15
Rareş Mănescu, bun de plata. Şefa de personal de la Primăria Sectorului 6 a fost angajată ilegal

Raportul Curţii de Conturi a fost suficient de sec, aşa încât Rareş Mănescu a fost nevoit s-o suspende din funcţie pe Sabina Deca, cea care timp de trei ani a fost şeful biroului Personal, dar şi director la Resurse Umane. Motivul: ea a absolvit o facultate particulară nearceditată. Pe Sabina Deca, reporterii România TV au gasit-o insă tot în fotoliul ei de director de la primărie.

Femeia recunoaşte că are probleme cu diploma de facultate. Cât despre funcţionarii Curţii de Conturi…

„Ăia sunt varză, de la Curtea de Conturi! Eu sunt în litigiu acum cu cei care mi-au eliberat diploma. Iar instituția, în loc să raporteze… a cășunat pe domnul primar. Cu diploma sunt aproape de termen. Şi dacă e Spiru Haret care- i problema? Eu am colegi de la ASE care nici nu știu să deschidă gura! Asta e! N-am făcut-o când a trebuit și m-am dus și eu la cea mai ieftină. S-au înrăit oamenii ăștia într-un ha…nehal!”, spune pe filmare Sabina Deca.

România TV am incercat să îl contacteze şi pe primarul Rareş Mănescu pentru a lămuri situaţia, dar a fost imposibil să se obţină punctul său de vedere.