Răsplata incredibilă primit de un tânăr care a făcut curat după protestele din SUA. Nici nu visa la aşa ceva

După protestele de proporție din orașul său natal, Buffalo (statul New York), Antonio Gwynn Jr. a decis să pună mâna pe mătură, să ia saci de gunoi și să înceapă să facă curat de unul singur pe străzi.

22 iun. 2020, 19:37
Răsplata incredibilă primit de un tânăr care a făcut curat după protestele din SUA. Nici nu visa la aşa ceva

Tânărul de 18 ani a început curățenia la 2 dimineața și nu s-a oprit până în amiaza celei de-a doua zile. Atunci când alţi oameni din Buffalo s-a organizat şi ei să facă ordine după proteste, nu mică le-a fost mirarea când au văzut treaba deja făcută şi încă de ujn singur om.

Citeşte şi Violenţele contra poliţiei opresc serialul „Cops” de la difuzare, după 31 de ani. Serialul a fost scos deja din grilă

Comunitatea locală a răspuns la gestul de bun simț făcut de tânărul din ultimul an de liceu, iar Matt Block i-a oferit cadou Ford-ul său din 2004. Block nu mai folosește Mustang-ul așa de des ca înainte, așa că a decis să i-l ofere lui Gwynn.

Mai mult decât atât, Colegiul Medaille din Buffalo i-a oferit lui Gwynn un loc la buget la facultatea de finanțe, unde plănuia să meargă după liceu. Unul dintre multele obiective ale tânărului era deschiderea unei afaceri de curățenie, conform CNN.