Răspuns DIN CERURI: I-a trimis un mesaj bunicii sale MOARTE şi a primit un DAR neaşteptat

O fetiţă din Statele Unite a avut parte de un moment emoţionant. Ea a lansat un balon cu un bilet pentru bunica ei, pe care a pierdut-o în urmă cu aproape un an şi jumătate şi a primit înapoi biletul, cu un răspuns emoţionant.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 12:07
Răspuns DIN CERURI: I-a trimis un mesaj bunicii sale MOARTE şi a primit un DAR neaşteptat

Bella Hosford a trimis scrisoarea către bunica ei din ceruri cu ajutorul unui balon de care a legat-o şi căruia i-a dat drumul apoi spre cer. Fetiţa în vârstă de 8 ani voise să marcheze printr-un gest inedit trecerea unui an de la moartea bunicii sale.

„Ultima zi în care am văzut-o a fost o zi foarte specială, pentru că ştiam că va merge în Rai. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost te iubesc, Bella!”, a povestit Bella postului de televiziune american KLTV.

Împreună cu mama sa, fetiţa a mers într-un parc, de unde au lansat un balon cu un mesaj pentru bunica ei: „Pa! Spune-i bunicii că o iubesc!”…

Citeşte şi Cercetătorii au găsit DOVEZI SIGURE ale vieţii EXTRATERESTRE după trimiterea unui balon la marginea atmosferei

După câteva luni, fetiţa a avut parte de o supriză incredibilă. Mama ei a găsit în cutia poştală o cutie în care erau puse un pandativ, o bucată de balon, dar şi biletul scris de micuţă, cu un alt mesaj pe spate: „Dragă Bella, Bunica este mereu alături de tine. Închide ochii şi o vei vedea! Cu drag, îngerul tău păzitor!”

Bella şi mama ei nu au nici cea mai mică idee cine este persoana care a făcut acest gest emoţionant, dar îi sunt foarte recunoscătoare.