Răspunsul dat de Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată

Andreea Raicu a fugit de frigul din România și a plecat pentru câteva zile în Thailanda, acolo unde s-a relaxat și a mâncat o mulțime de bunătăți. Deși era în vacanță, aceasta le-a prezentat fanilor săi locurile frumoase pe care le-a vizitat.

10 feb. 2023, 10:08
Răspunsul dat de Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată

De când a renunțat la televiziune, Andreea Raicu și-a găsit liniștea și este mai fericită ca oricând. Are o afacere de succes, dar și o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare.

Citiți și: Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața: „Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge”

Cum arată Andreea Raicu în costum de baie la 45 de ani

Vedeta a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram mai multe fotografii din Thailanda, inclusiv în costum de baie.

Ochii vigilenți ai admiratorilor săi au remarcat o burtică suspectă și au întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată, mai ales că își dorește să devină mamă.

”Ești însărcinată? Așa pare în această poză”, a fost una dintre întrebări pe care aceasta le-a primit de la admiratorii săi.

“Aș vrea eu. Cu mango sticky rice”, a fost răspunsul dat de Andreea Raicu.

Întrebările primite de Andreea Raicu din partea fanilor vin în contextul în care vedeta a dezvăluit recent că își dorește să aducă pe lume un copil.

Andreea mărturisea că cel mai mare vis al său este să rămână însărcinată și să țină totul secret.

„Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.(…) Poate o să am o burtică foarte mică, precum mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a mărturisit Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a fost mereu discretă cu viața personală și chiar dacă nu și-a găsit până acum bărbatul care să îi fie mereu alături, fosta prezentatoare se poate considera o femeie împlinită și fericită, mai ales că se simte bine în pielea ei.

În urmă cu două zile, Andreea Raicu le-a făcut fanilor săi o confesiune despre felul în care se simte în prezent.

Vreau sa împărtășesc cu tine ceva ce mie mi-a luat mult timp sa înțeleg: Feminitatea tine de felul in care te simți, NU de cum arați! ⁠
⁠ O sa iți fac o confesiune: Eu am început sa ma simt cu adevărat feminina abia după vârsta de 40 de ani. Deși am mai făcut ședințe foto dezbrăcata… târziu m-am simțit bine in pielea mea. Poza pe care am ales sa o postez astăzi este cu un scop de la primul meu shooting în care m-am acceptat asa cum sunt. ⁠

⁠Felul in care te simți contează enorm: îți dictează alegerile pe care le faci in viata pe toate planurile, fie ele profesionale sau personale (în relațiile cu prietenii sau cu partenerul de viata). Când ești împăcata cu tine ajungi sa nu mai pui presiune pe tine, să fii echilibrată, să te accepți cu toate emoțiile care nu sunt deloc ușor de digerat și să îți dai voie sa nu fii perfectă, așa cum vrea societatea să fii”, a scris Andreea Raicu pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)