Răspunsul dat de Ion Țiriac jr. care alimentează zvonurile că s-a despărțit de Sorana Cîrstea

Ion Alexandru Țiriac, fiul cel mare al lui Ion Țiriac, s-a fotografiat în Dubai, alături de băieții săi pe care îi are cu Ileana Lazariuc. Iubitul tenismenei a fost întrebat de fanii săi dacă cei doi mai furmează un cuplu, însă răspunsul pe care l-a dat, a alimentat zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit.

28 dec. 2022, 10:48
Răspunsul dat de Ion Țiriac jr. care alimentează zvonurile că s-a despărțit de Sorana Cîrstea

Ion Țiriac jr. este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați afaceriști din România.

La 46 de ani, fiul milionarul Ion Țiriac este o persoană extrem de activă pe Instagram, acolo unde împărtășește cu prietenii săi virtuali, momente din viața sa, ori de câte ori are ocazia.

Fiul miliardarului Ion Țiriac este rezident în Dubai, și recent a postat o fotografie, alături de cei doi băieți ai săi, cu mesajul: „Ok, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi”.

Citiți și: Sorana Cîrstea, relaţie complicată cu Ion Ţiriac Jr. Fiul magnatului primeşte mesaje publice de afecţiune de la fosta soţie, Ileana Lazariuc: „Mi-e dor de tine!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ion Alex (@alexandrutiriac)

Fanii săi care îl urmăresc pe rețeaua de socializare au fost vigilenți și l-au întrebat ce se întâmplă cu iubita sa, Sorana Cîrstea. „Cu Everest cum a rămas?”, ei făcând referire la Sorana Cîrstea care a escaladat vârful Everest, după ce a renunţat la tenis în 2022.

Fostul soț al Ilenei Lazariuc a dat un răspuns care alimentează că s-ar fi despărțit de ea: „Am mers am urcat am cucerit și am leșinat și am fost evacuat”.

Înainte de a forma un cuplu cu celebra Sorana Cîrstea, Țiriac jr. a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc.  Cei doi au divorțat în mare secret după opt ani de mariaj, însă în ultima perioadă s-a tot scris despre o posibilă împăcare.

Citiți și: Cîrstea escaladează Everestul după ce a renunţat la tenis în 2022. Ţiriac jr. a postat şi el imagini din Himalaya