Sorana Cîrstea escaladează Everestul după ce a renunţat la tenis în 2022. Ţiriac jr. a postat şi el imagini din Himalaya

Sorana Cîrstea escaladează munții Himalaya după ce, la fel ca Simona Halep, a anunțat că nu va mai juca tenis în 2022. Întâmplător, deşi s-a scris că s-au separat, Alexandru Ţiriac se află tot pe Himalaya.

16 oct. 2022, 15:46

Sorana Cîrstea a decis să nu mai joace tenis în acest final de sezon din cauza unei accidentări la umăr cu care se confruntă încă de la US Open, unde s-a oprit în turul doi, învinsă de Belinda Bencic. După ce a luat o pauză de la ”sportul alb”, Sorana Cîrstea a început să profite de timpul liber avut la dispoziție și a mers pe munte.

Sportiva din România a postat mai multe fotografii din vacanță pe rețelele sociale. Sorana Cîrstea a făcut o călătorie prin munții Himalayei și a văzut și o parte din Everest. ”Doar un copil și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram. Întâmplător sau nu, .şi Ţiriac jr se află în acea parte a lumii, conform imaginile postate pe Insta Story. 

Sorana Cîrstea se mută din România. Unde va locui cu iubitul ei, Ion Ţiriac Jr.
Cîrstea a anunțat că nu mai joacă tenis în 2022! ”Încă de la US Open m-am confruntat cu o accidentare la umăr. Perioada de recuperare este mai lungă decât mă așteptam și de aceea nu am participat la niciun turneu în ultimele săptămâni. Am decis să închei aici sezonul 2022, pentru a mă putea recupera și pentru a putea construi o echipă puternică. Ne vedem pe teren în 2023!”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

În sezonul 2022, Sorana Cîrstea a disputat 43 de meciuri, din care a obținut 21 de succese. Românca nu a reușit să câștige niciun trofeu.

enismena Sorana Cîrstea (32 de ani, 39 WTA) e implicată într-o relație amoroasă cu Ion Ion Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac, dar informațiile publice despre legătura lor sentimentală sunt extrem de puține, cei doi preferând discreția în ceea ce privește imaginea de cuplu.

Ca excepție de la regulă, Sorana și Țiriac Jr. au avut un schimba savuros de replici pe contul de Instagram al tenismenei.

Astfel, la ultima postare a Soranei, în care românca apare elegantă și sexy într-o ținută de culoare roșie, Ion Ion Țiriac a răspuns cu o expresie de admirație în limba engleză (Bag be banging), alăturată unui emoticon cu o flacără, semn că iubirea lor e una intensă.

Ca răspuns, Sorana a replicat cu două inimioare roșii. Schimbul de declarații de amor dintre Sorana și iubitul ei vine în contextul în care fiul lui Ion Țiriac s-a apropiat mult în ultima perioadă de fosta soție Ileana Lazariuc, cu care a fost căsătorit în perioada 2009-2017 și cu care are doi copii.

Sorana Cîrstea, părăsită de Ion Ion Ţiriac: „Oamenii distrug lucrurile minunate”