Răspunsul incredibil dat de ÎPS Teodosie, când a fost întrebat de ce gonea şoferul său cu 235 km/h pe autostradă: „I-am spus să ţină ritmul”

Şoferul lui ÎPS Teodosie a fost surprins de radar, în luna august, gonind pe Autostrada Soarelui cu 235 km/h, astfel că s-a ales cu o amendă usuturătoare şi cu suspendarea permisului de conducere.

22 dec. 2022, 08:35
Răspunsul incredibil dat de ÎPS Teodosie, când a fost întrebat de ce gonea şoferul său cu 235 km/h pe autostradă: „I-am spus să ţină ritmul”

La mai bine de patru luni de la întâmplarea pentru care şoferul lui ÎPS Teodosie a plătit o amendă de 2.900 de lei şi s-a ales cu suspendarea permisului pentru 120 de zile, Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, într-o conferinţă de presă care a fost motivul pentru care cei doi se grăbeau atât de tare.

ÎPS Teodosie le-a spus jurnaliștilor că trebuia sa ajungă la un maslu și i-a transmis șoferului ”să țină ritmul ca să ajungă la timp”.

”Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus, «Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!»”, aspus Arhiepiscopul Tomisului. Întrebat dacă şoferul a ajuns la viteza de 235 km/h pe oră, ÎPS Teodosie a răspuns: ”Probabil. Dacă maşina a dus…”.

Şoferul care a fost prins pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea un Mercedes Benz cu o viteză de 235 km/h, avându-l pe scaunul din dreapta pe IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este un fost candidat la Primăria Tulcea.

Citeşte şi: Lacrimi și durere după moartea lui Marian, românul de 46 de ani, pe un șantier în Italia. „Adio, iubirea mea! Odihnește-te în pace, îngerul meu”

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Șoferul, Mihăiţă Sadîca, este absolvent al Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, profil biologie-chimie, şi al Facultăţii de Inginerie Economică în Agricultură din cadrul USAMV Bucureşti. Este, de asemenea, antreprenor şi voluntar în mai multe organizaţii nonguvernamentale. A lucrat ca referent resurse umane în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 1 Bucureşti.

Citeşte şi: Calendar ortodox 22 decembrie 2022. Sfântul Ierarh Petru Movilă, făcător de minuni. Rugăciunea care te scapă de patimi