Răspunsul lui Ion Ţiriac a devenit viral. Ce face atunci când nu are bani de şofer

Răspunsul lui Ion Ţiriac a devenit viral. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România se poate lăuda că are „în garaj” colecția completă a modelelor de lux Rolls Royce Phantom, opt serii produse din 1925 până în prezent.

08 iul. 2021, 10:55
Răspunsul lui Ion Ţiriac a devenit viral. Ce face atunci când nu are bani de şofer
Ce face Ion Ţiriac atunci când nu are bani de şofer

Răspunsul lui Ion Ţiriac a devenit viral, după ce a declarat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” că atunci când nu are bani pentru a plăti doi piloți, se urcă singur la manșa unuia dintre cele trei avioane pe care le deține.

Citeşte şi: Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman”

Răspunsul lui Ion Ţiriac a devenit viral

La cei 82 de ani, omul de afaceri continuă să circule în oraș fără șofer, preferând să-și conducă singur mașinile de epocă și nu pentru că nu ar avea bani, ci pentru că este o adevărată plăcere să fii la volanul unui autoturism de colecție.

Dacă nu am bani de doi piloți, atunci trebuie să pilotez. Copilot e altul, ăla să vorbească jos, eu sunt comandat domne, eu stau în stângă”, a povestit Ion Țiriac la Gsp. Miliardarul pilotează în continuare și își conduce singur mașinile de epocă pe care le deține în colecția sa.

Ion Ţiriac a fost ales, la 19 iunie 2019, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri.

Fostul tenisman a anunţat, luni, în cadrul unui eveniment organizat la complexul sportiv din Bucureşti care îi poartă numele, că renunţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, el precizând că noul conducător trebuie să se dedice tenisului 12 ore pe zi.

Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Ţiriac. Pentru că luna asta oamenii de la federaţie îşi aleg un alt preşedinte. Sperăm să fie un preşedinte care să fie plătit, să fie prezent la 8 dimineaţa la federaţie şi să plece de la 8 seara. Aşa cum trebuie să fie şi secretarul general, pentru că altfel nu ajungem niciunde”, a menţionat Ţiriac, care este preşedinte din 19 iunie 2019.

Întrebat cine ar trebui să fie preşedinte în locul său, Ţiriac a răspuns: „Cel mai nimerit. Domnul Iohannis este ocupat cu preşedinţia ţării, domnul Cîţu e ocupat cu Guvernul… deci ei doi nu au cum, restul nu cunosc pe nimeni”.

Prezent la evenimentul de la Complexul Sportiv Ion Ţiriac, fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că nu este interesat de funcţia care va deveni vacantă de luna viitoare.


loading...