Răspunsul lui Micutzu, după ce a fost întrebat dacă numele filmului „Klaus și Barroso” e inspirat de Klaus Iohannis. ”Nimeni nu vrea să aibă vreo legătură cu președintele”

Micutzu a mărturisit de unde s-a inspirat pentru filmul ”Klaus și Barroso”, peliculă în care joacă, dar a și contribuit ca scenarist. Comediantul a precizat dacă s-a inspirat sau nu de la președintele Klaus Iohannis. Vezi mai jos toate detaliile.

02 feb. 2024, 20:28
Răspunsul lui Micutzu, după ce a fost întrebat dacă numele filmului „Klaus și Barroso” e inspirat de Klaus Iohannis. ”Nimeni nu vrea să aibă vreo legătură cu președintele”

Micutzu a mărturisit de unde s-a inspirat pentru filmul ”Klaus și Barroso”, peliculă în care joacă, dar a fost și scenarist. Comediantul a precizat dacă s-a inspirat sau nu de la președintele Klaus Iohannis.

Citește și Micutzu, despre cum i s-a schimbat norocul şi a ajuns la Teambuilding: „N-aveam bani de mâncare”

Filmul de comedie ”Klaus și Barroso” a intrat în cinematografe și a avut deja încasări de peste un milion de lei în primul weekend de la lansare.

Klaus, interpretat de Adrian Nicolae, este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar fratele său, Barroso, jucat de Cosmin Nedelcu, cunoscut ca Micutzu, este bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să îl ajute să organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează.

Trebuie să le facă pe plac invitaților, o adunătură de corporatiști, jucați de Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea, să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare, interpretată de actrița Mădălina Craiu, discuțiile cu patroana, jucată de Victoria Raileanu, sau cu vecinul nesuferit, interpretat de Şerban Pavlu.

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Micutzu, Adrian Nicolae și Alexandru Ion au făcut dezvăluiri din culisele filmului.

Prezentatorul a fost curios să afle de unde s-au inspirat pentru numele filmului.

”Este vorba numai despre speranță și stare de bine”

„De ce Klaus și Barroso? Care e treaba cu Klaus și Barroso? Are legătură cu cineva numele? Sau nu are? Toată lumea s-a gândit la președinte, e vreo chestie? Care e treaba cu Klaus și Barroso?”,

a spus Cătălin Măruță, care a primit un răspuns de la Micutzu.

„Nu are nicio legătură cu președintele, nimeni nu vrea să aibă vreo legătură cu președintele, e imposibil să simți așa, măcar un pic de conexiune.

Citește și EXCLUSIV. Micutzu, scandal monstru în centrul Capitalei. A fost dus la Poliţie şi amendat. Primele declaraţii ale artistului VIDEO

Pur și simplu am vrut să fie niște nume cu skepsis, care să ridice semne de întrebări, ceea ce iată, se și întâmplă, dar are legătură cu poreclele care se puneau odinioară la bloc, prin cartier”, a zis el, după care a fost completat de Adrian Nicolae.

„Am făcut un film în care este vorba numai despre speranță și stare de bine”, a adăugat actorul.