Răspunsul obraznic al lui Meghan Markle la adresa Reginei! Declaraţiile ei, o ofensă fără precedent pentru Casa Regală Britanică

Meghan Markle este de părere că ea și prințul Harry sunt "intimidaţi", iar restricțiile care le-au fost puse sunt „răzbunări" pentru că vor să fie independenți, scrie Daily Mail. Actriţa s-a plâns prietenilor că atât ea, cât şi soţul ei, erau trataţi diferit de Regină, faţă de ceilalţi membri ai familiei.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 19:43
Răspunsul obraznic al lui Meghan Markle la adresa Reginei! Declaraţiile ei, o ofensă fără precedent pentru Casa Regală Britanică

Meghan a spus că ea și Harry nu au avut de ales, decât să facă o declarație publică. A precizat că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, ar trebui să fie e „, a explicat un prieten, potrivit sursei citate mai sus.

Harry se află acum la Edinburgh pentru ultimele angajamente, dar Meghan nu îi va fi alături acolo, ci se va întâlni cu el la Londra.

Citeşte şi: Lovitură pentru Kate şi William. Meghan şi prinţul Harry din nou în lumina reflectoarelor

Prietenul respectiv a mai adăugat: „Meghan se duce direct la Londra, nu la Edinburgh, pentru că asta e treaba lui Harry. Ea a spus că ea și Harry vor continua să fie toleranţi și să se concentreze asupra binelui pe care îl creează și să fie cei mai buni părinți pentru Archie. A spus că va continua să-l susţină pe Harry, pentru că este cel mai integru bărbat pe care îl cunoaşte, dar și loial„.

Meghan consideră, de asemenea, că regina se afla „sub presiune când a făcut acele solicitări cu privire la schimbarea numelui”, deoarece Harry este „favoritul Reginei, iar ceilalţi, pur și simplu nu pot accepta asta”.

Potrivit aceleiaşi surse, Daily Mail, Meghan s-a plâns prietenilor ei cu privire la renunţarea titlului, spunându-le că nu există  vreo lege care să o oprească atât pe ea, cât și pe Harry să îl folosească.

Citeşte şi: Harry şi Meghan Markle vor fi putred de bogaţi! Averea lor va ajunge la 500 de milioane de lire sterline

În declarația pe care au spus-o zilele trecute, pe un ton neprietenesc, au precizat că nici guvernul, nici regina nu au deţinut cuvântul „regal” pe plan internațional, însă vor înceta totuși să mai folosească acest titlu.

Meghan va fi prezentă la Londra, alături de soțul ei, pentru o ceremonie de premiere, privind personalul militar bolnav și rănit pe 5 martie.

Tătal lui Meghan Markle, atac dur asupra fiicei sale

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a atacat afirmaţiile controversate făcute de fiica sa şi Harry cu privire la utilizarea brandului Royal. Potrivit cuplului, Casa Regală nu are niciun drept asupra numelui Royal, în afara graniţelor Marii Britanii. Harry şi Meghan s-au mutat în Canada şi au fost nevoiţi să retragă de la vânzare produsele înscripţionate cu brandul Royal.

Într-un interviu luat de presa britanică, Thomas Markle a declarat că este revoltat de maniera în care Meghan Markle şi prinţul Harry au gestionat situaţia cu Casa Regală.

Cei doi au cheltuit mii de lire pentru a construi site-ul brandului Sussex Royal. Însă, Regina Marii Britanii a apelat la cei mai buni avocaţi pentru a-i obliga pe Harry şi Meghan să renunţe la numele de Royal.

Cuplul şi-a manifestat public indignarea faţă de decizia Casei Regală și a susţinut că atât Regina cât şi Guvernul britanic nu ar fi avut niciun temei legal pentru a-i opri din a continua businesul sub numele Sussex Royal.
 
Citeşte şi: Meghan Markle şi prinţul Harry vor participa la ultimele evenimente ca reprezentanţi ai Casei Regale

Nu cred că au dreptul să se adreseze astfel Reginei. Este o insultă faţă de Regină şi faţă de poporul britanic”, a declarat Thomas Markle.

Bărbatul a mai adăugat faptul că Meghan l-a abandonat înainte de căsătoria cu Harry şi nici măcar nu i-a dat ocazia să-şi cunoască nepotul. Thomas Markle a mai acuzat-o pe Meghan că şi-a abandonat chiar propria mamă şi a lăsat în urmă familia britanică.