Răsturnare de situaţia în cazul Margheritei. Fiica Clejanilor a recunoscut că s-a drogat şi riscă cinci ani de închisoare

Răsturnare de situație în cazul Margheritei. După ce artista a negat săptămâni în șir că a consumat droguri, acum și-ar fi recunoscut faptele. Ajunsă în fața procurorilor, fiica artiștilor din Clejani le-a spus anchetatorilor că va colabora cu ei. Margherita riscă până la cinci ani de închisoare pentru conducere sub influența drogurilor, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 12:09
Răsturnare de situaţia în cazul Margheritei. Fiica Clejanilor a recunoscut că s-a drogat şi riscă cinci ani de închisoare

Fiica Clejanilor s-a arătat dispusă să colaboreze cu oamenii legii pentru a-i ajuta pe aceştia să depisteze persoanele care comercializează droguri în rândul vedetelor din România.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină. Cântăreaţa, audiată la poliţie

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal şi a trebuit să explice procurorilor de unde a luat drogurile. Surse din anchetă au susţinut pentru România TV faptul că expertiza toxicologică a indicat prezenţa în sânge a cel puţin patru substanţe interzise.

Fiica cea mare a Clejanilor a ajuns în faţa anchetatorilor după două luni de la producerea accidentului din Bucureşti. Aceasta a trebuit să explice oamenilor legii de unde a făcut rost de droguri, după ce în expertiza toxicologică a reieşit faptul că a consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină.

În luna mai Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că vedeta consumase droguri înainte să se urce la volan. Margerita a încercat să explice ce s-a întâmplat imediat după ce a fost audiată la Brigada Rutieră negând informaţia conform căreia ar fi consumat substanţe interzise.