RĂSTURNARE de situaţie. Bercea Mondial îl DISCULPĂ pe Mircea Băsescu. „Traian Băsescu a luat banii”

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a făcut o serie de declaraţii uluitoare marţi în faţa instanţei, la Constanţa unde se judecă dosarul în care el şi familia sa sunt acuzaţi de şantaj.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 14:35
RĂSTURNARE de situaţie. Bercea Mondial îl DISCULPĂ pe Mircea Băsescu. „Traian Băsescu a luat banii”

Bercea Mondial le-a spus judecătorilor că Mircea Băsescu nu are nicio vină în scandalul şpăgii pentru eliberarea sa din puşcărie şi îl acuză pe fostul preşedinte Traian Băsescu că ar fi luat banii şi apoi a cerut flagrantul.

„În 2011 m-am trezit la vizită, la penitenciar, cu soţia şi cu fiul meu care mi-au spus că l-a trimis Mircea Băsescu pe Căpăţână să mă scape de puşcărie şi că vrea bani în schimb. A venit a doua vizită în care Anghel Florin mi-a spus că i-a cerut 600.000 de euro. A zis că-i dă banii lui Traian (Traian Băsescu – n.r.) ca să mă scape. Trei magistraţi m-au pus liber la Tribunalul Olt. Aceste măsuri s-au luat ca să mai dau 400.000 de euro, dar tot de atâtea ori am rămas în arest la Curtea de Apel Craiova. Mi-au dat 7 ani şi jumătate. Naşul i-a dat nevestei mele suma de 300.000 de euro sau dolari şi restul i-a spus să-i ia de la Traian, că lui i-a dat”, a spus Bercea Mondial în faţa judecătorului, potrivit România TV.

Interlopul a mai povestit judecătorului că a trimis, apoi, copiii la Mircea Băsescu, dar că acesta nu le-a dat banii, ci i-a chemat înapoi peste câteva zile. „Au fost iar să ia diferenţa de bani şi a doua zi am sunat-o pe Izaura şi mi-a povestit că i-a făcut Mircea Băsescu flagrant. Mircea Băsescu i-a spus Izaurei în timpul flagrantului, când i-a dat banii marcaţi, că nu i-a luat pe restul de la Traian”, a mai spus Bercea Mondial.

Citeşte şi Mircea Băsescu, audiat la Tribunalul Constanţa: Nu am primit bani de la familia Anghel