Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Cătălin Botezatu. Primele declaraţii

Designerul Cătălin Botezatu nu a dat uitării povestea de amor pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu şi încă vorbeşte despre fosta iubită. Cei doi s-au împăcat după ce nu au mai format un cuplu şi acum sunt chiar buni prieteni. Iar acest lucru, în viziunea designerului, este o mare dovadă de dragoste.

11 iul. 2018, 15:24
Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Cătălin Botezatu. Primele declaraţii

Cătălin Botezatu, despre împăcarea cu Bianca Drăguşanu. „Cea mai mare dovadă de dragoste”. Creatorul de modă a vorbit deschis despre o eventuală nouă relaţie cu Bianca Drăguşanu.

Designerul Cătălin Botezatu a trăit o poveste de dragoste cu Bianca Drăguşanu, iar graţie relaţiei cu creatorul de modă Bianca Drăguşanu a devenit foarte cunoscută în lumea showbiz-ului.

Bianca Drăguşanu, DETALII INTIME din relaţia cu Tristan Tate. „În general bărbaţii nu sunt chiar aşi la capitolul…”

„Nu se mai pune problema de o împăcare după atâţia ani. Fiecare are viaţa lui. Au fost multe femei la braţul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rău că nu mai sunt cu Bianca, ştii cum e… în momentul în care vezi că o persoană are nevoie de libertate, îi dai drumul să zboare mai departe. E că o pasăre care, dacă ţii la ea şi o iubeşti cu adevărat, o laşi să se ducă unde vrea ea, nu o păstrezi într-o colivie de aur, să te bucuri doar tu privind-o şi ascultându-i trilurile.

Bianca era o astfel de femeie, una liberă, şi aşa va fi întotdeauna. Nu poate fi încorsetată de nimeni ca să se poată dezvolta. Repet, cea mai mare dovadă de dragoste pentru o persoană pe care o iubeşti este să îi dai libertate şi chiar să îi dai voie să plece de lângă tine, dacă asta o face mai fericită”, a declarat Cătălin Botezatu.