RĂSTURNARE de SITUAŢIE. Ce spune fosta iubită a lui Ştefan Stan despre mama artistului

Mihaela Soare nu a reuşit să o sperie pe fosta iubită a lui Ştefan Stan, din Petroşani. Claudia Irsai, cea care a format până de curând un cuplu cu artistul, a povestit că mama cântăreţului i-a lăsat o impresie foarte bună, deşi cele două nu s-au cunoscut foarte bine.

23 oct. 2013, 19:02

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au avut o logodnă scurtă, presărată cu certuri, lacrimi şi împăcări. După ce apele s-au mai liniştit între ei, acum un nou scandal a izbucnit. De data aceasta, Andreea are ceva de spus despre mama fostului iubit. Vedeta o acuză pe fosta soacră de blesteme şi vorbe urâte.

Citește și: Andreea Mantea mătură pe jos cu mama lui Ştefan Stan

Nu de aceaşi părere este însă Claudia Irsai (26 de ani), tânăra cosmeticiană din Petroşani, care până de curând s-a afişat la braţul lui Ştefan Stan. Deşi ea şi cântăreţul au format un cuplu pentru scurt timp, artistul i-a prezentat-o pe brunetă mamei sale.

„Din câte ştiu eu Ştefan este în relaţii bune cu mama sa. Nu are avea cum să fie altfel, din moment ce ea este o femeie deosebită. Este o doamnă simplă cu un mare caracter! Am numai cuvinte de laudă la adresa ei”, a spus bruneta, potrivit click.ro, demontând astfel acuzaţiile pe care i le-a adus femeii Andreea Mantea.

Claudia şi Ştefan Stan s-au despărţit după doar câteva săptămâni de relaţie. Din cauza distanţei, cei doi au căzut de acord să se separe, însă au rămas buni prieteni.

Citește și: Andreea Mantea, atacată DUR: „Este o borfelină, târâtă de jumătate de Bucureşti”