Răsturnare de situaţie! Cristina Ţopescu nu a făcut infarct. Cine susţine această ipoteză

Moartea Cristinei Ţopescu nu a lăsat în urmă doar durere şi lacrimi, ci şi multe semne de întrebare. În ultimele ore, au fost lansate mai multe ipoteze cu privire la modul cum s-a stins din viaţă jurnalista, potrivit medicilor legişti, vedeta făcuse infarct.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 18:47
Răsturnare de situaţie! Cristina Ţopescu nu a făcut infarct. Cine susţine această ipoteză

Însă, Monica Pop susţine că nu are cum să fie vorba de un infarct, că ar fi fost „nişte enzime crescute”. Medicul mai spune despre Cristina Ţopescu că avea probleme, însă nu atât de grave, încât să îi provoace depresie.

Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: „De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?” Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era.

Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute.

Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mărturisit Monica Pop.

„Inima era mai grasă decat în mod normal”

Legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Țopescu a murit în urma unui infarct. Este prima concluzie a medicilor după necropsia inimii. Întreaga procedură a fost filmată de polițiști. Anchetatorii aşteaptă şi rezultatul testului toxicologic după ce în stomacul Cristinei Ţopescu s-au găsit mai multe medicamente.

„Azi, timp de două ore, au facut necropsia, iar inima era mai grasă decat în mod normal. Între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul. În imagini apar toate momentele operațiunii, inclusiv momentul reintroducerii organului în corpul jurnalistei. După aceea corpul Cristinei Țopescu a putut fi încredințat familiei”, a afirmat jurnalistul Cristian Burcioiu, pentru Libertatea.ro.