RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti

Dinu Patriciu va fi înmormantat la Bucuresti "la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza", se arată într-un comunicat de presă transmis de familia miliardarului.

22 aug. 2014, 11:37
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti

„Dinu Patriciu va fi inmormantat in tara lui. Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati, ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza. Ne exprimam, din nou, dorinta ca despartirea de Dinu Patriciu sa aiba loc in conditii de maxima sobrietate si decenta. (…) Multumim inca o data tuturor celor care, pana in prezent, si-au manifestat durerea fata de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea fata de rudele acestuia, precum si interesul de a participa la ceremonia funerara”, se arată într-un comunicat de presă al familiei Patriciu.

Informaţia privind înmormântarea lui Dinu Patriciu la Bucureşti vine după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora miliardarul român ar putea fi incinerat vineri la Londra.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra, în urma unei infecţii pulmonare.