Răsturnare de situaţie! Experţi americani intervin în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

Ancheta cu privire la moartea suspectă a lui Răzvan Ciobanu este tot mai avansată. Cheia rezolvării cazului ar putea fi chiar bordul mașinii în care designerul și-a găsit sfârșitul.

RomaniaTV.net
23 mai 2019, 19:27
Răsturnare de situaţie! Experţi americani intervin în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

Polițiștii constănțeni au audiat aproximativ 15 persoane până acum, care ar fi suspecte în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Însă, misterul ar putea fi deslușit după ce calculatorul de bord al mașinii de teren, așa-zisa cutie neagră, va fi descifrat de experții americani, scrie Cancan. Se pare că acest calculator, este dotat cu tot felul de senzori care ar fi putut înregistra informații, de mare folos în această anchetă.

Bordul electronic a fost verificat și de un expert al poliției constănțene, exact la locul impactului. De această dată, specialiștii americani de la Land Rover vor calcula totul la secundă. Mai mult decât atât, datele înregistrate electronic pot determina viteza exactă cu care rula Razvan Ciobanu, de câte ori s-a răstunat și din ce cauză.

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie.

Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.