Răsturnare de situaţie, îl vrea înapoi. L-a sunat imediat după show, iar vedeta de la Kanal D a răspuns. Nimeni nu se aştepta la asta!

Stefan Floroaica este student in anul 3 la ASE si se pregateste pentru sesiunea de restante. Razboinicul a fost in Republica Dominicana atunci cand colegii lui sustineau examenele, iar acum acestea trebuie sa recupereze, avand restante la toate materiile.

RomaniaTV.net
18 iun. 2018, 11:40
Răsturnare de situaţie, îl vrea înapoi. L-a sunat imediat după show, iar vedeta de la Kanal D a răspuns. Nimeni nu se aştepta la asta!

Adevar sau provocare cu Vladimir Draghia si Stefan Floroaica! Intr-un interviu live pentru Unica, Faimosul si Razboinicul au vorbit sincer despre cele mai romantice gesturi pe care le-au facut pentru iubitele lor. 

Pe langa experienta de la Exatlon, care l-a marcat, Stefan vorbeste cu nostalgie si despre sederea sa in America, acolo unde s-a indragostit de Lindsay. „Am locuit la ea o perioada, In Maryland. Prin ea am cunoscut America mult mai bine. Am invatat sa fac surf.”

Stefan a avut parte de o surpriza de proportii dupa ce s-a intors din Republica Dominicana. Lindsay, de care s-a despartit atunci cand s-a intors din America l-a sunat. Cu toate acestea, Razboinicul nu isi doreste sa reia relatia cu ea. „M-a sunat Lindsay Am ramas prieteni si atat. Nu mai continuam…”

Intrebati care au fost cele mai romantice gesturi pe care le-au facut fata de iubitele lor, Stefan si Vladimir au oferit raspunsuri inedite.

Cel mai romantic gest pe care l-a facut Stefan a fost catre o tanara din Anglia cu care a avut o relatie in urma cu cativa ani. Intamplarea s-a peterecut in Romania, in camera lui Stefan. Acesta avea o tabla de sah in fata oglinzii, iar tanara engezoaica l-a intrebat care este locul Reginei pe tabla. „Regina sta chiar in fata mea”, i-a raspuns Razboinicul.

In ceea ce il priveste pe Vladimir, acesta considera ca cel mai romantic gest pe care l-a facut pentru o femeie este compunerea unei poezii.