Răsturnare de situaţie în căsnicia Andreei Marin. Ce spune vedeta despre împăcarea cu Tuncay Ozturk

Andreea Marin a uimit pe toată lumea când a luat decizia să divorțeze de Tuncay și multe persoane încă nu pot să accepte acest lucru. Prietenii virtuali o îndeamnă adesea să reia legătura cu medicul turc și să anuleze divorțul. Fosta prezentatoare tv este foarte hotărâtă în ceea ce privește decizia ei și se aprinde ușor atunci când cineva îndrăznește să îi dea sfaturi legate de viața ei personală.

06 feb. 2017, 14:34
Răsturnare de situaţie în căsnicia Andreei Marin. Ce spune vedeta despre împăcarea cu Tuncay Ozturk

Unul dintre internauți, care i-a scris un mesaj Andreei pentru a o convinge să se împace cu Tuncay, s-a ales cu o reacție dură și neașteptată, scrie b1.ro.

Citeşte şi Lavinia Pârva, REACŢIE după întâlnirile dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin. „Nu aş pierde pe nimeni…”

„Dragă Andreea – Zâna Surprizelor, ce zici, nu ar fi bine să faci cea mai mare surpriză întregii lumi şi de Ziua Îndrăgostiţilor în loc să te divorţezi să te împaci cu Tuncay? Ai spus că nu te-a înşelat (acesta, da, ar fi un motiv întemeiat) aşa că trebuie să ne iertăm greşelile unii altora pentru că nimeni nu e perfect chiar dacă ni se pare. Nu uita, cine iartă e iertat şi binecuvântat”, a scris o prietenă virtuală, potrivit Cancan.

Andreea nu a stat prea mult pe gânduri și a pus-o la punct imediat, recomandându-i să nu îi mai dea sfaturi legate de viața ei privată fiindcă nu cunoaște situația.

Citeşte şi Andreea Marin răbufeşte după ce s-a zvonit că pune în pericol relaţia dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva

„Ar fi mai înţelept să vă vedeţi de treaba dvs. şi să nu vă hazardaţi, să judecaţi ce nu cunoaşteţi. Nu v-am cerut sfatul”, a fost recplica Andreei.