Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Ale cui sunt scheletele descoperite pe câmpul din apropierea casei lui Dincă

Date de ultimă oră din cazul craniilor şi oaselor găsite la câţiva kilometri de Caracal. Anchetatorii au reuşit să stabilească vechimea rămăşiţelor descoperite de mai mulţi localnici pe un câmp în timp ce arau.

21 nov. 2019, 09:54

Craniile şi oasele descoperite pe un câmp aflat în apropierea casei lui Gheorghe Dincă au ajuns pe masa medicilor legişti. La o primă evaluare, surse din anchetă citate de România TV susțin că ar fi vorba de rămășițe osoase vechi de cel puțin 50 de ani, însa acest lucru va fi stabilit după o serie de analize extrem de minuţioase.

Osemintele au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală, pentru examenul antropologic care va conduce la aflarea sexului, a vârstei și a datei aproximative a morții celor două persoane.

Rămăşiţele osoase au fost găsite pe un teren agricol aflat la 700 de metri de cimitirul din sat.

Monica Melencu, despre cadavrele găsite lângă Caracal: „Asta este părerea mea”

Doar analizele medicilor legişti vor putea stabili cu exactitate vechimea acestora. Până în acest moment nu se exclude niciuna din variante, iar oamenii legii verifică dacă au legătură şi cu alte dosare, inclusiv cu cel al lui Gheroghe Dincă.

Mai multe rămăşiţe osoase au fost descoperite, marţi, pe un teren agricol din comuna Brâncoveni, Olt, la câţiva kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, potrivit România TV.

Anca Anuţa, prim-procuror al Parchetului Tribunalui Olt, a declarat la România TV că un tractorist a găsit mai multe fragmente osoase, mai precis un craniu uman, şi a alertat autorităţile. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au descoperit un alt craniu, precum şi alte oseminte.

Bomba momentului în cazul Caracal. Două cadavre, găsite lângă casa lui Gheorghe Dincă