Răsturnare de situaţie în cazul celor doi bărbaţi împuşcaţi lângă Târgovişte. Ce spun anchetatorii

Anchetatorii au stabilit filmul crimei petrecute, joi seara, în Dâmboviţa, unde doi bărbaţi au fost împuşcaţi, lângă Târgovişte, după ce au prins un braconier. Procurorii consideră că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi. Până acum 20 de persoane au fost audiate. 

28 oct. 2017, 14:31
Răsturnare de situaţie în cazul celor doi bărbaţi împuşcaţi lângă Târgovişte. Ce spun anchetatorii

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii au stabilit faptul că cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi în urma unui conflict spontan, nefiind vorba de o „execuţie în stil mafiot”.

„Nu e execuţie în stil mafiot. Este vorba de un conflict spontan. Cei doi erau pe câmp, la cules de varză. Au fost şi în dimineaţa respectivă, au cules şi au dus-o soţiei consilierului, la piaţă, să o vândă. S-au întors să mai culeagă. Consilierul a auzit un foc de armă şi s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv şi de aici s-a iscat scandalul. Suntem siguri şi că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, asta având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împuşcate”, a declarat Mihai Dincă.

Cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi la câteva sute de metri distanţă de terenul pe care îl deţinea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt.

„Lucrăm intens în vederea stabilirii unui cerc de suspecţi”, a mai spus Dincă.

Un cosilier local de la UNPR şi un angajat al lui au fost împuşcaţi mortal. Trupurile celor doi au fost găsite pe câmp, lângă Târgovişte. Autopsiile arată că cei doi au fost ciuruiţi. Medicii legişti au găsit multiple fracturi și alte leziuni.

Scenele şocante s-au petrecut în localitatea Nisipuri de lângă Târgovişte. Un trecător a văzut trupurile neînsufleţite şi a alertat de îndată autorităţile. Unul dintre bărbaţi a fost împuşcat în cap şi abdomen, iar celălalt în spate, cu o puşcă de vânătoare.


loading...