Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Mătușa Alinei, fata ucisă cu bestialitate de prietena sa, aruncă bomba

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul crimei din Mangalia care a șocat o țară întreagă! Mătușa Alinei, fata ucisă cu bestialitate de prietena sa cea mai bună, a făcut mai multe declarații cutremurătoare despre adevăratul motiv care a stat în spatele teribilei crime.

16 sept. 2023, 17:55
Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Mătușa Alinei, fata ucisă cu bestialitate de prietena sa, aruncă bomba
Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Mătușa Alinei, fata ucisă cu bestialitate de prietena sa, aruncă bomba

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Femeia este împietrită de durere și nu îi vine să creadă că nepoata sa a avut un sfârșit atât de tragic.

Citește și Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia! Criminala cară cadavrul prietenei sale cu trolerul noaptea prin parc

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia!

Recent, mătușa Alinei a dezvăluit că fata a fost ucisă de prietena sa din invidie și asta pentru că mama criminalei o compara mereu cu victima sa pe care de cele mai multe ori i-o dădea exemplu.

„Era certată cu mamă-sa. Ea îi tot spunea: uite că Alina se descurcă, învață, este cuminte, tu de ce nu poți să fii așa? Au apăsat-o sufletește lucrurile astea. Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”, a declarat mătușa Alinei, potrivit capital.ro.

Declarațiile femeii vin la numai câteva săptămâni, după ce oamenii legii au încheiat raportul psihologic al Lorenei, fata de 18 ani din Vaslui, care a ucis-o pe Alina, cea mai bună prietenă a sa.

Specialiștii sunt de-a dreptul oripilați de lejeritatea cu care criminala a povestit ce s-a întâmplat în noaptea fatidică și spun că rar au văzut un astfel de caz halucinant.

Psihologul care a examinat-o pe Lorena a fost atât de șocat de discuția pe care a avut-o criminala din Mangalia astfel încât a cerut o expertiză psihiatrică la București.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, pentru Cancan.

Astfel, în zilele următoare Loredana va fi adusă la București pentru un consult psihiatric amănunțit care va scoate la iveală dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care și-a ucis cea mai bună prietenă.

„Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos, fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan. A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie. Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie. Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, au mai spus surse din anchetă.

Citește și Dezvăluiri incendiare după crima din Mangalia. Procuror: „A ucis-o, a pus-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi”. Ultimele mesaje trimise sunt cutremurătoare