Răsturnare de situaţie în cazul dansatoarelor arse de vii de la restaurantul Beirut

Bombă în cazul tragediei de la Constanţa, acolo unde trei dansatoare au ars de vii în restaurantul unde lucrau. Parchetul Militar va deschide o anchetă pentru pompierii care au intervenit la tragedia care a şocat o ţară întreagă. Martorii îngroziţi au povestit cum fetele au strigat 20 de minute după ajutor din mijlocul infernului, informează România TV.

25 feb. 2016, 16:20
Răsturnare de situaţie în cazul dansatoarelor arse de vii de la restaurantul Beirut

Încă de la începutul deschiderii primului dosar, mamele fetelor moarte în incendiu de la restaurantul Beirut din Constanţa au fost nemulţumite şi i-au acuzat pe pompierii care au intervenit în acea seară.

Citeşte şi Supravieţuitoarea incendiului din restaurantul Beirut, mesaj emoţionant pentru răniţii din Colectiv

Procurorii Parchetului Militar deschid o nouă anchetă, iar cei care vor fi audiaţi sunt pompierii din acea seară care au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Mamele fetelor decedate sunt extrem de supărate şi nemulţumite de cum decurge acest dosar şi spuneau că în seara incendiului au discutat cu unul dintre pompieri pe care l-au implorat să intervină să le salveze fetele, iar bărbatul le-a spus că nu poate intra pentru că este fum. Cel mai probabil acesta nu avea mască.

Citeşte şi A început procesul în cazul dansatoarelor arse de vii într-un bar. Mama unei fete, mărturii cutremurătoare

Mamele fetelor spun că acestea au strigat 20 de minute după ajutor şi că nimeni nu a intervenit să le salveze.

Citeşte şi Dansatoarele arse de vii în incendiul din Constanţa au strigat 20 de minute după ajutor. Părinţii au citit rechizitoriul