A început procesul în cazul dansatoarelor arse de vii într-un bar. Mama unei fete, mărturii cutremurătoare

Zi grea pentru rudele dansatoarelor care au pierit în incendiul devastator de la restaurantul Beirut din Constanţa. La un an şi jumătate de la tragedie, a avut loc prima întâlnire în faţa instanţei între mamele tinerelor moarte şi patronul restaurantului în care au ars de vii. Momentul a fost devastator pentru părinţi.

01 oct. 2015, 15:33
A început procesul în cazul dansatoarelor arse de vii într-un bar. Mama unei fete, mărturii cutremurătoare

18 luni de chin, lacrimi şi durere pentru rudele dansatoarelor care au avut parte de un sfârşit cumpit. 5 aprilie 2014 a fost ziua în care trei dansatoare tinere şi extrem de frumoase au pierit în chinuri groaznice într-un incendiu izbucnit la restaurantul la care lucrau.

Joi, a avut loc şedinţa secretă în camera preliminiară care practic dă startul propriu-zis al procesului.

Mama Nicoletei Vasiliţeanu a făcut o mărturisire cutremurătoare.

„Mi-e dor de ea, mi-e dor de ea, mi-e dor de ea. Am vrut sa imi pun capat zilelor si acum doua saptamani. Banii pe care ii iau de la el nu acopera viata fetei mele”, a declarat Maria Vasiliţeanu.

Vezi şi: Despăgubiri uriaşe pentru fetele ucise în incendiul de la Restaurantul Beirut VIDEO

Rudele fetelor arse îm restaurant s-au constituit în părţi civile şi cer despăgubiri record de la patronul restaurantului.

GEORGE KARAM este acuzat de foarte multe ilegalităţi privind activitatea din restaurant, dar şi în ceea ce priveşte autorizaţiile de construcţie. El se află acum sub control judiciar.

Dansatoarea care a supravieţuit incendiului din Constanţa, primul show VIDEO

Karam a fost trimis in judecata sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de distrugere din culpa, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, realizare a constructiilor cu nerespectarea cerintelor esentiale a existentei acestora, complicitate la abuz in serviciu, construirea fara autorizatie intr-o zona construita protejata, primirea in munca a unor persoane fara incheierea contractelor de munca, precum si pentru savarsirea a 40 de infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In acelasi dosar au fost trimise in judecata alte sase persoane.

Citeşte şi: Mama Nicoletei Cengher, mesaj SFÂŞIETOR pe FACEBOOK