Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep. „A fost o înscenare!”

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, aşteaptă audierea de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra. Până atunci, fostul lider WTA a primit susţinere de unde se aştepta cel mai puţin!

16 mai 2023, 08:14
Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep. „A fost o înscenare!”

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep. Daria Snigur, jucătoarea din Ucraina care a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur la US Open 2022, susține că românca a fost victima unei înscenări! Simona Halep a fost depistată dopată cu roxadustat chiar după meciul pierdut cu Daria Snigur.

Citeşte şi: Anunţul care o îngroapă definitiv pe Simona Halep. Cum s-ar fi dopat, de fapt, cu roxadustat

„A fost o victorie neașteptată pentru că Simona este o mare jucătoare de tenis. Nu mi-am putut imagina că pot juca așa cum am făcut-o. Este cel mai bun meci al carierei mele! Cred că a fost o înscenare, în opinia mea, pentru că juca atât de bine înaintea acestei probleme! Ea nu are nevoie de doping. Este imposibil pentru Simona Nu, nu cred. Eu am venit de calificări. Cred că Simona…Nu știu. Cred că Simona trebuia să câștige! Am fost foarte emoționată pentru că a fost primul meci pe terenul central, împotriva Simonei Halep. Am avut multe emoții. Foarte mulți oameni au urmărit acel meci al nostru”, a declarat  Daria Snigur pentru Eurosport.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Simona Halep. Audiată mai ceva ca la DNA! Ce se întâmplă cu procesul pentru dopaj

Sportiva din Ucraina i-a transmis româncei şi un mesaj de încurajare: „Am plâns pentru că a fost o victorie foarte importantă! Mai ales în aceste vremuri, în care războiul continuă în țara mea. A fost ceva imposibil de realizat, nu-mi venea să cred că am câștigat. Aș prefera să câștig un turneu de Grand Slam. Voi fi foarte fericită când Simona va reveni. Voi fi foarte fericită pentru că este o persoană minunată, în opinia mea și o jucătoare foarte mare. Vom vedea. Cred că totul va fi bine”.