Răsturnare de situaţie în cazul Denisei Manelista. Ce mesaj transmite impresarul Liviu Dovleac familei artistei

După ce, de luni întregi, cei din familia Denisei Răducu îl caută, în disperare, pe Liviu Dovleac, prin intermediari, acesta a decis să le transmită un mesaj cât se poate de explicit în apărarea lui.

07 oct. 2017, 09:09
Răsturnare de situaţie în cazul Denisei Manelista. Ce mesaj transmite impresarul Liviu Dovleac familei artistei

După ce a fost în centrul unui scandal uriaș din cauza comportamentului pe car el-a avut după ce Denisa Răducu a murit, Liviu Dovleac pare să fi decis să facă „pasul înapoi”.

Mai exact, acum, după ce a ieșit la iveală faptul că profită din plin de numele și de drepturile de autor ale Denisei, precum și că nu ar fi „declarat” sume mari de bani pe care le-a încasat în numele vedetei pe care a impresariat-o, Liviu a decis să transmită un mesaj rudelor cântăreței. „E decis ca, până la sfârșitul anului, să înapoieze fiecare leuț pe care l-a câștigat din avansurile pe care le-ar fi luat când Denisa s-a îmbolnăvit. Mai mult. vrea să cedeze, de bună voie, toate conturile de socializare care poartă numele artistei. iar toate acestea le va face până de Crăciun. Vrea să se împace cu familia, și-a dat seama că nu se va putea ascunde la nesfârșit, vrea să facă pace, să fie reprimit în sânul familiei”, a spus un apropiat de-ai lui Liviu Dovleac.

De altfel, pare-se, acesta este și mesajul pe care fostul impresar al Denisei vrea să îl transmită rudelor lui și ale vedetei, el fiind, prin intermediar, „în negocieri” cu restul familiei pentru a se împăca cu aceștia. „Nu a dorit să profite de numele ei. Le va înapoia fiecare bănuț, este decis să rezolve această neînțelegere”, ne-a mai spus sursa citată.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Sursa: spynews.ro