Răsturnare de situaţie în cazul elevei din Argeş, care a fost găsită moartă. Care este CAUZA REALĂ a morţii

Necropsia a arătat că eleva de 15 ani din Argeş nu a fost ucisă de mama vitregă, aşa cum s-a spus iniţial, ci a murit din cauza unei hemoragii puternice provocată de o sarcină extrauterină, potrivit România TV. Cele două au fost găsite inconştiente în casă. Copila a murit la spital, dar femeia, care a încercat să se sinucidă, a supravieţuit.

05 dec. 2013, 10:23
Răsturnare de situaţie în cazul elevei din Argeş, care a fost găsită moartă. Care este CAUZA REALĂ a morţii

Un bărbat din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, a anunţat, miercuri după-amiază, Poliţia că şi-a găsit soţia şi fiica în stare de inconştienţă, în acelaşi pat. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a venit acasă după ce nici fiica lui şi nici soţia nu îi răspundeau la telefon. A spart uşa şi le-a găsit pe cele două în casă.

La faţa locului s-au prezentat poliţişti şi echipaje ale ambulanţe. Din păcate, adolescenta era deja decedată. Femeia în vârstă de 46 de ani avea venele tăiate, dar era încă în viaţă.

Medicii legişti au declarat că fata nu avea urme de violenţă pe corp şi că a murit din cauza unei hemoragii puternice provocată de o sarcină extrauterină şi nu a fost ucisă de mama vitregă, aşa cum s-a spus iniţial.